A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Tudor Black Bay Fifty-Eight 18K Referenca 79018V

Časovnik TUDOR Black Bay Fifty-Eight 18K jedan je od najdragocenijih i posebno očaravajućih merača vremena novog milenijuma. Poleđina kućišta ove odvažne verzije izrađene u osamnaestokaratnom žutom zlatu je zadivljujuće prozirna. Reč je o prvom kućištu TUDOR ronilačkog časovnika koje je ikada izvedeno od ovog plemenitog metala. Kolekcionare vrhunskih časovnika i ljubitelje brenda TUDOR zasigurno će zaintrigirati ova dva važna i ujedno retka obeležja, a mi Vam sa zadovoljstvom danas predstavljamo ovaj fascinantni merač vremena.

Iznenađujuće dopadljiv novi detalj predstavlja mat zeleni brojčanik koji idilično funkcioniše u tandemu sa prepoznatljivim indeksima i kazaljkama u obliku pahulje

Izveden u žutom osamnaestokaratnom zlatu, Black Bay Fifty-Eight 18K je premijerni ronilački TUDOR časovnik čije je kučište izrađeno od ovog plemenitog metala.

Svojim klasičnim proporcijama i dijametrom od 39 mm, savršeno je usklađen za ovu izuzetnu i sofisticiranu obradu.

Njegova vanvremenska veličina kućišta i namenski dizajn među kolekcionarima će se zauvek ceniti kao osnovne vrednosti TUDOR ronilačkih časovnika koje datiraju još od 1950-ih.

Vanvremenska elegancija časovnika TUDOR Black Bay Fifty-Eight 18K isijava iz savršenih proporcija i satenske izvedbe žutog osamnaestokaratnog zlata

U skladu sa temeljnim vrednostima, ovaj časovnik takođe se može pohvaliti visokom vodootpornošću do 200 metara dubine, zahvaljujući kompaktnoj konstrukciji kućišta i krunici na navoj. U odnosu na prethodne modele, kućište i krunica sada su predstavljeni u žutom osamnaestokaratnom zlatu.

Na poleđini kućišta nalazi se providno safirno staklo koje otkriva moderan i visoko precizan kalibar MT5400 ateljea TUDOR

Jednosmerni rotirajući prsten od žutog zlata sa 60-minutnom skalom na okviru od mat zelenog aluminijuma, satnim oznakama i brojevima u žutoj pozlati, upotpunjuje izgled ovog časovnika, stvarajući sofisticiranu, ali energičnu kombinaciju satenski zlatne i raskošne zelene boje.

Na poleđini kućišta od žutog zlata nalazi se providno safirno staklo koje otkriva kalibar MT5400 manufakture TUDOR. Kao i kod ostalih Black Bay Fifty-Eight merača vremena, svaki mehanizam se pojedinačno testira i sertifikuje od strane nezavisnog instituta za ispitivanje hronometara (COSC), omogućavajući maksimalno dnevno odstupanje u radu između -4 i +6 sekundi. Nakon što se časovnik kompletno sastavi, TUDOR insistira na dodatnoj, znatno strožoj normi rada od -2 do +4 sekunde dnevno.

Sveobuhvatni interni postupci kontrole kvaliteta, u kombinaciji sa petogodišnjom garancijom, svedoče o vrhunskom inženjeringu koji definiše TUDOR Black Bay Fifty-Eight 18K.

Takođe, kompanija TUDOR preporučuje servisiranje časovnika otprilike na svakih 10 godina, u zavisnosti od modela i obima njegove svakodnevne upotrebe.

Istorijska TUDOR ruža spektakularno je izrađena na krunici od žutog osamnaestokaratnog zlata u reljefnom obliku

Unapređen do najsitnijih detalja, kalibar sa izuzetno tankim profilom – debljine svega 5 mm – obezbeđuje produženu rezervu snage od okvirno 70 sati, odnosno rad tokom vikenda, i dopunjen je sistemom za samonavijanje koji se aktivira pri svakom pokretu zgloba.

Ovaj merač vremena isporučuje se istovremeno sa dve narukvice – braon narukvicom od kože aligatora i zelene tkanine dekorisane zlatom linijom, uz šnale od zlata u obe izvedbe

TUDOR Black Bay Fifty-Eight 18K opremljen je tamno braon kaišem od kože aligatora sa šnalom od žutog osamnaestokaratnog zlata, koji dolazi sa dodatnim kaišem od zelene tkanine dekorisane linijom u boji zlata i šnalom od zlata.

Tim Petite Genève Petrović sa zadovoljstvom će Vam predstaviti Black Bay Fifty-Eight 18K merač vremena.

Total
0
Shares