A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

„Razvijanje uspešnog poslovanja u biznis kulturi Njujorka”

Od prošle godine Tesla Nation, uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Inicijative Digitalna Srbija, organizuje događaje namenjene promociji potencijala partnerstva između preduzetnika i profesionalaca sa razvijenih tržišta i Srbije.

Ovi događaji imaju za cilj povećanje šansi za uspeh inovativnih proizvoda iz Srbije na globalnom tržištu kroz deljenje primera dobre prakse sa razvijenih tržišta.

Na sledećem onlajn događaju, koji će biti održan 1. februara u 18:30 časova, govoriće Nenad Bjeloš, partner i suosnivač kompanija ConvertMore, Digital Dot i Movers Development.

Nenad će govoriti o različitim aspektima poslovanja u Njujorku, i dotaći će se pitanja poslovne kulture, pregovaranja, akvizicije klijenata, negovanja poslovnih odnosa, i izgradnje poverenja sa klijentima. Pored toga, osvrnuće se i na primere iz lične prakse i bogatog poslovnog iskustva na njujorškom području.

Kome je događaj namenjen?

Ovaj događaj je namenjen domaćim preduzetnicima i osnivačima, poslovnim rukovodiocima, tehnološkim profesionalcima i startapima.

O predavaču

Nenad Bjeloš je stručnjak za digitalni marketing sa bogatim iskustvom iz oblasti projektnog menadžmenta i finansija. Već duži niz godina radi u Njujorku, gde je najpre radio u oblasti finansija, da bi potom prešao na poziciju Client Managera za JP Morgan Chase. Trenutno se bavi digitalnim marketingom u sklopu nekoliko kompanija koje posluju u njujorškoj oblasti, pružajući čitav spektar usluga i znanja poput formiranja i rukovođenja uspešnim SaaS timovima, implementacije modernih procesa sa ciljem maksimizovanja produktivnosti i efikasnosti, izgradnje resursa za jedinstvene i efektne usluge u domenu SaaS i digitalnog marketinga, i još mnogo toga drugog.

Registracija

Online događaj će se održati 1. februara u 18:30 časova. Registracija je otvorena za sve zainteresovane putem ovog obrasca.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.

Total
0
Shares