A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Konkursi Ministarstva kulture i informisanja Srbije za projekte u 2022.

25.12.2021 | 23:07

Konkursi Ministarstva kulture i informisanja Srbije za projekte u 2022.


Ministarstvo kulture i informisanja Srbije raspisalo je konkurse za (su)finansiranje projekata u oblasti savremenog stvaralaštva i kulturnog nasleđa za 2022. godinu.

Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u oblasti digitalizacije kulturnog nasleđa i savremenog stvaralaštva otvoren je do 25. januara.

Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u oblasti kulturnog nasleđa otvoren je do 25. januara

Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u oblasti filmske umetnosti i ostalog audio-vizuelnog stvaralaštva otvoren je do 28. januara.

Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u oblasti likovnih, primenjenih, vizuelnih umetnosti, dizajna i arhitekture otvoren je do 31. januara.

Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u oblasti muzike (stvaralaštvo, produkcija, interpretacija) otvoren je do 31. januara.

Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u oblasti izdavačke delatnosti – periodične publikacije iz oblasti umetnosti i kulture otvoren je do 4. februara.

Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u oblasti književnosti – manifestacije i nagrade otvoren je do 4. februara.

Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u oblasti izdavačke delatnosti – kapitalna dela koja se objavljuju na srpskom jeziku iz oblasti kulture i vredna dela iz oblasti domaće i prevodne književnosti otvoren je do 4. februara.

Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u oblasti umetničke igre (klasičan balet, narodna igra, savremena igra – stvaralaštvo, produkcija i interpretacija) otvoren je do 7. februara.

Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u oblasti pozorišne umetnosti (stvaralaštvo, produkcija i interpretacija) otvoren je do 7. februara.

Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata savremenog stvaralaštva u oblasti kulturnih delatnosti dece i za decu i mlade otvoren je do 10. februara.

Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata savremenog stvaralaštva u oblasti kulturnih delatnosti nacionalnih manjina otvoren je do 10. februara.

Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata savremenog stvaralaštva u oblasti kulturnih delatnosti osoba sa invaliditetom otvoren je do 10. februara.

Konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti prevođenja reprezentativnih dela srpske književnosti u inostranstvu otvoren je do 23. februara.

Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u oblasti kulturnih delatnosti Srba u inostranstvu otvoren je do 23. februara.

*Spisak konkursa biće dopunjavan ritmom koji budu objavljivani.

(SEEcult.org)

Total
0
Shares