A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Upoznajte se sa prilikama za inovacije u poljoprivredi

U četvrtak, 3. februara, od 10 časova, održaće se događaj na temu podsticanja inovacija u poljoprivredi. Ovaj događaj organizuje Startit u okviru 7. multikongresa Serbian Visions.

Teme koje će učesnici imati prilike da čuju na ovom konkretnom događaju, vezane su za aktivnosti i projekte koje sprovodi EIT Food Hub u Srbiji. Učesnici će moći da se upoznaju sa biznis programima kao što su Seedbed, Food Accelerator Network and RisingFoodStarts koji za cilj imaju podržavanje startapa u oblasti poljoprivrede, a prilagođeni su različitim fazama razvoja u kojima se startapi nalaze. U okviru ovog događaja, učesnici će moći da čuju nešto više o poljoprivrednim inovacijama u Srbiji, i konkretno iskustvo AltPro tima koji je pobednik na ovogodišnjem Challenge Labs programu, osmišljenom sa ciljem da se mapiraju glavni izazovi u oblasti poljoprirvrede i na njih pruže adekvatni odgovori, i benefitima koje je ovaj program doneo AltPro timu za razvijanje njihovog proizvoda.

Kome je događaj namenjen?

Događaj je namenjen svima koji žele da čuju više o inovacijama u poljoprivredi, edukativnim i  biznis programima koji im mogu pomoći u razvoju njihovih kompetencija i rešenja, već ostvarenim preduzetnicima, studentima, ali i naprosto osobama koja zanima oblast poljoprivrede.

O kongresu Serbian Visions:

Multikongres SERBIAN VISIONS nastao je kao ideja iz činjenice da razvoj privrede uzajamno prati i podstiče razvoj civilnog sektora i da ruku pod ruku daje doprinos razvoju zemlje i celokupnog društva. Razvoj zemlje i razvoj društva odvija se paralelno u svim pravcima i svim segmentima, odatle je Serbian Visions postao višetematska manifestacija i opravdano nosi naziv multikongres. U novim uslovima, organizuje se online a obuhvata širok spektar tema kao što su: ljudska prava, ekonomija, obrazovanje, kultura, zdravlje, zaštitu životne sredine, EU integracije, bezbednost, inovacije, kao i druge oblasti koje čine viziju za bolju budućnost Srbije. Organizator ovog multikongresa je Nemačko-srpska privredna komora. Celokupni program kongresa možete videti ovde.

Kako se prijaviti?

Događaj će se održati u četvrtak, 3. februara, od 10 časova, onlajn.
Učešće na ovom događaju je besplatno, a prijave se vrše popunjavanjem ovog formulara.

Za sva dodatna pitanja o samom predavanju, možete nas kontaktirati na [email protected]

Total
0
Shares