A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Raspisan tender za garažu kod Pinkija

Raspisan tender za garažu kod PinkijaNakon gotovo 17 godina kako je izgrađena poslednja javna garaža “Parking Servisa” ispod Starog Dvora, ovo javno preduzeće konačno je raspisalo tender za izgradnju prve svoje garaže od 2005. godine. Istini za volju, tokom prethodnih godina urađena je rekonstrukcija postojećih kapaciteta, a poslednji takav projekat bio je proširenje garaže “Obilićev Venac” pre oko 5 godina. Tender koji je raspisan odnosi se na plato ispred sportskog centra “Pinki” u Zemunu, gde je prema projektu planirana jedna podzemna etaža sa 150 parking mesta. U godini jubileja i obeležavanja 50 godina od osnivanja, javno predzeće “Parking Servis”, pored garaže kod “Pinkija” u Zemunu, najavljuje i skoro raspisivanje tendera za objekat u Skerlićevoj ulici kod Hrama sv. Save. Oba objekta biće investicije realizovane iz sopstvenih sredstava ovog preduzeća.

Izgradnja garaže u Zemunu trebalo bi da počne na proleće i da traje 2 godine, a ukupna vrednost investicije iznosiće skoro 6 miliona evra. Moderni podzemni parking od 5.407m2 biće opremljen saveremenom automatizovanom opremom i sistemima za nadzor i upravljanje. Nova podzemna garaža „Pinki“ imaće ulaz iz Ulice gradski park, a izlaz na Nemanjinu ulicu. Od ukupnog kapaciteta izdvojeno je 8 mesta za potrebe osoba sa invaliditetom, pozicioniranih u blizini ulaza u objekat, što ce dodatno olakšati njihovo korišćenje.

Plato iznad garaže, koji se godinama koristi kao divlji parking, biće rekonstruisan i delom uređen kao zelena površina, a delom kao prostor za pešake. Izvođači mogu da pošalju svoje prijave do 12. februara, a pored izvođenja tender obuhvata i izradu tehničke dokumentacije. U prilogu pogledajte 3D prikaze budućeg objekta “Parking Servisa” u Zemunu.

Total
0
Shares