A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Beobuild Forum u novom izdanju

Beobuild Forum u novom izdanjuKrajem prethodne godine Beobuild Forum napunio je 15 godina, a njegova zajednica i hiljade članova tokom godina učinili su ga najrelevantnijim i najautentičnijim mestom za praćenje gradskih projekata, inicijativa i ostalih razvojnih tema. Kao važno mesto za povezivanje zainteresovanih građana, raznih entuzijasta i profesionalaca, aktivista, udruženja, investitora i biznisa, nastavljamo sa našom misijom u novom izdanju.

U novu 2022. godinu Beobuild Forum ulazi nakon “rekonstrukcije”, tokom koje je izvršena velika nadogradnja i modernizacija postojeće forumske platforme. U tom procesu vođeno je računa o navikama korisnika, ali uz dugačak niz savremenih funkcija koje će dodatno olakšati korišćenje i poboljšati iskustvo naših posetilaca. Između ostalog tu je integracija sa društvenim mrežama, nova moderna galerija, bolja prilagođenost mobilnim uređajima i jednostavni sistem kačenja slika sa telefona, uvođenje “push” notifikacija i još dosta toga.

Modernizacija forumske platforme stvoriće preduslove za dalji razvoj ostalih funkcija sajta, kao i buduće nadogradnje samog foruma. Dobrodošli!

Želimo svim našim posetiocima, članovima i partnerima produktivnu godinu, sa puno sreće i uspeha u započetim poslovima!

Total
0
Shares