A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Rezultati konkursa za 2022.

Projekat O3ONE i Дорћол Platz sa objavljuju rezultate konkursa “U susret novom” za izlaganje u 2022. godini.

Na konkurs je prijavljen veliki broj likovnih i primenjenih umetnika svih generacija iz oblasti savremene vizuelne umetnosti.

Umetnički savet galerije, koji čine: Nebojša Babić, Vesna Orović, TKV, Nikola Krivokapić i Uroš Štrboja odabrao je dvanaest projekata. Autori koji će imati priliku da realizuju samostalne izložbe u galeriji O3ONE u prostoru Дорћол Platza tokom 2022.godine su: Mihailo Karanović, Ivana Kalina, Luka Trajković, Sofija Bulog, Miona Marta Marković, Mateo Delalle, Stefan Krunić, Jeane Veallin, Andreja Vasiljević, Nora Mesaroš, Ksenija ćuk, Nikola Milenov I Petar Vuković.

Kako je na kokurs prijavljen veliki broj radova izuzetnog kvaliteta odlučeno je da se realizuju grupna izlozba pojedinih projekata sa konkursa. Odabrani autori za grupnu izložbu su: Jovana Višnjić, Marija Maša Jovanović, Stevan Bozanović, Renata Cvetković, Nataša Janković, Sara Ivanović I Maja Ivanović.

Savet će blagovremeno kontakrirati pobednika kao i autore izabranih predloga u cilju daljeg usaglašavanja i realizacije izložbi.

Total
0
Shares