A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Trenuci praznične magije uz Roberto Coin

“Nekada davno, živela je jedna princeza…” Praznici su vreme magije, vreme koje nas vraća u sećanja na detinjstvo prepuno mašte. To je i prilika da zablistamo zajedno sa osobama koje volimo i da ih podsetimo koliko nam je njihovo prisustvo dragoceno.

Sezona praznika se približava i Petite Genève Petrović Vas poziva na magično putovanje u svet Roberto Coin kreacija. Upravo one učiniće da se Vaša voljena osoba oseća kao princeza u svakoj prilici, bilo da se radi o novogodišnjoj noći, romantičnom putovanju ili poslovnoj zabavi.

Neka praznična čarolija počne

Diamond Princess naušnice, belo zlato i dijamanti €3’340, €1’750

Kolekcija Diamond Princess je pozivnica na romantično putovanje u daleko kraljevstvo.

Juvelirske kreacije u obliku cveta ukrašene dijamantima podsećaju na motive iz bajke, ali koje istovremeno prožimaju dašak stila savremene princeze.

Minimalistička i savremena, kolekcija Love in Verona skriva romantične emocije.

Izrazite svoju naklonost poklonom inspirisanim večnom ljubavlju Romea i Julije.

Love in Verona ogrlica, roze zlato i dijamanti €2’670

Harmonijom dijamanata i zlata i baroknim šarmom, Palazzo Ducale podseća na sjaj Duždeve palate, najpoznatijeg i najveličanstvenijeg zdanja u Veneciji. Izraz magije ovog grada iz snova može se naći i pod Vašom jelkom.

Pois Moi ogrlica, belo zlato i dijamanti €5’350

Unesite dodir razigranosti i elegancije Vašim novogodišnjim proslavama.

Kolekcija Pois Moi, ikona brenda, kombinuje „vintage“ dizajn inspirisan 1930-im i 1960-im sa savremenim i originalnim stilom.

Nadahnute glam rok scenom 80-ih i 90-ih godina, jedinstvene kreacije nakita iz kolekcije Rock & Diamonds savršen su praznični poklon za dame koje odišu samopouzdanjem i elegancijom, i koje se na plaše da kreiraju sopstvena pravila visoke mode.

Koji dragulj ćete Vi pokloniti svojim najmilijima? Tim Petite Genève Petrović sa zadovoljstvom će Vam predstaviti kolekcije Roberto Coin u našem butiku u Beogradu.

Total
0
Shares