A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Program za održive ideje — informativni meetup #3

Ovog ponedeljka, 6. decembra, SmartKolektiv uz podršku Startita organizuje treći informativni meetup Programa za održive ideje. Tokom meetup-a, svi zainteresovani startapi će imati priliku da saznaju sve što ih zanima o ovom programu i da čuju iskustva uspešnih preduzetnika, Oskara Marka, osnivača startapa Cropt, i Nikole Stanojevića, osnivača kompanije SOMAfungi. Pored svojih iskustava, oni će sa publikom će podeliti i niz saveta o razvoju biznisa i savete o preduzetništvu.

Tokom informativnog događaja učesnici će moći da dobiju više informacija o samom programu, a imaće priliku i da postave pitanja.

O programu

Program za održive ideje je program za mlade koji razvijaju preduzetnička i inovativna rešenja za lokalne društvene i/ili ekološke izazove. Kroz besplatni program podrške, 10 mladih startap preduzeća će zajedno sa timom iskusnih biznis mentora i eksperata raditi na sticanju znanja i veština koje će im pomoći da unaprede svoju biznis ideju.

Tokom petomesečnog programa učesnici će imati priliku da steknu preduzetnička znanja i veštine o tome kako da dodatno razviju svoj biznis, upoznaju i koriste Design Thinking – kreativnu metodu za rešavanje problema, zatim kako da plasiraju svoj proizvod ili uslugu na tržište. Uz rad sa menotorima i ekspertima učenici će naučiti kako da izgrade održivi finansijski model, kako da izveštavaju o svom društvenom uticaju, predstave ideju investitorima i obezbede finansijsku podršku za dalji razvoj biznis ideje. Kroz program će moći da se povežu sa stručnjacima, mentorima i drugim mladim inovatorima i preduzetnicima koji su tokom prethodnih 10 godina učestvovali u sličnim programima SmartKolektiva.

Kome je namenjen program i informativni događaj?

 Poziv je namenjen mladima iz Srbije koji imaju između 18 i 35 godina, imaju tim od najmanje dve osobe, inovativno rešenje za konkretan društveni i/ili ekološki problem, razvijenu poslovnu ideju, potrebu za daljom podrškom u razvoju i posluju kraće od tri godine. 

Prijave

Informativni događaj vezan za Program za održive ideje će biti održan onlajn danas, 6. decembra, u 19 časova. Svi zainteresovani za ovaj program mogu dobiti informacije na događaju koji je otvoren za sve koji se prijave putem ove forme.

Total
0
Shares