A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Završni radovi na novoj zgradi FON-a

Završni radovi na novoj zgradi FON-aIzgradnja novog aneksa i radovi na proširenju zgrade Fakulteta organizacionih nauka ulazi u finalnu fazu, u toku su završni radovi na fasadi i zanatski i instalaterski radovi u unutrašnjosti. Novi objekat, koji će se nalaziti odmah do postojćeg na Voždovcu ima 6000m2, od čega je 3.400m2 površina nadzemnog dela. Investicija vredna oko 6 miliona evra krenula je u realizaciju tokom proleća prošle godine. Radovi su tekli dobrom dinamikom pa se otvaranje očekuje krajem februara 2022.

Završavaju se dva velika amfiteatra na prvom i drugom spratu objekta, kao i radovi na zastakljivanju tople veze između nove i stare zgrade. Zatvorena pasarela realizovana je na prvom spratu, a pored stepenišne vertikale za međuspratnu komunikaciju služiće i dva lifta. U toku je i ugradnja dva auto-lifta za pristup dvospratnoj podzemnoj garaži, kojoj će se pristupati sa zadnje strane, iz Ulice Jove Ilića. Na taj način rešeno je pitanje nedostatka prostora za gradnju pristupnih rampi sa zadnje strane objekta, a ukupni kapacitet podzemnog parkinga je 55 mesta.

Nakon završetka radova na novom objektu očekuje se uređenje partera, popločavanje prilaznog platoa sa strane Bulevara oslobođenja, kao i sadnja novog ukrasnog zelenila.

Projekat nove zgrade Fakulteta organizacionih nauka izradio je projektni biro Krip Inženjering, dok radove izvodi M Enterijer gradnja d.o.o. U prilogu pogledajte sveže fotografije sa gradilišta.

Total
0
Shares