A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Nagradni konkurs Trieste Contemporanea za dizajn

24.11.2021 | 23:39

Nagradni konkurs Trieste Contemporanea za dizajn


Trieste Contemporanea u Trstu objavio je 14. međunarodni nagradni konkurs za dizajn na temu “Basics”, čiji je cilj da reflektuje individualne doprinose održivom razvoju.

Konkurs je ustanovio 1995. godine likovni kritičar Gillo Dorfles, a održava se svake druge dve godine u organizaciji Trieste Contemporanea i otvoren je za dizajnere iz 17 zemalja Centralnoevropske inicijative (CEI), kao i iz baltičkih zemalja, Austrije, sa Kosova, iz Nemačke i Turske. Nekoliko hiljada dizajnera iskoristilo je do sada priliku da predstave svoju kreativnost u međunarodnom kontekstu.

Rok za prijavljivanje na 14. dizajnerski konkurs Trieste Contemporanea je 12. decembar u ponoć po lokalnom vremenu, a učešće je besplatno.

Međunarodni žiri odabraće najbolje projekte koji će biti predstavljeni na grupnoj izložbi, a takođe će i nagraditi radove koji se najbolje način bave ovogodišnjom temom koja zahteva dizajn novog funkcionalnoog, jednostavnog i suštinskog objekta, ikonične predstave procesa promena životne sredine koji je u toku.

Osnovno pitanje odnosi se na to kako efikasno možemo promeniti sebe i povećati sopstvenu odgovornost prema drugima i prema planeti.

Konkurs je organizovan uz podršku CEI i Trieste Contemporanea Committee.

Detalji o načinu učešća, nagradama, kao i prijavni formular, te arhiva konkursa iz prethodnih godina, mogu se prinaći na sajtu triestecontemporanea.it

Kontakt za dodatne informacije: Trieste Contemporanea Committee, e-mail info@triestecontemporanea.it, telephone +39 040 639187

(SEEcult.org)

Total
0
Shares