A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Sve što treba da znate o realizaciji specijalnih događaja — onlajn predavanje

Ukoliko želiš da naučiš više o organizaciji događaja, kao i da na primerima iz prakse iz prve ruke saznaš na koje stvari je potrebno da obratiš posebnu pažnju, pridruži nam se na radionici na temu „Realizacija specijalnih događaja — šta sve treba da znate”. Predavanje će održati Milica Kasapović, Key Account Manager, i Dijana Radunović, Head of Accounts, u kompaniji Catena Media, u utorak, 7. decembra u 18 časova.

Na radionici će učesnici imati priliku da saznaju više o tome kako izgleda organizacija jednog specijalnog događaja, od ideje do realizacije, i šta je sve potrebno da bi jedan događaj bio uspešan. Milica i Dijana će shodno svom bogatom iskustvu, pokriti razna pitanja u oblasti menadžmenta događaja, počevši od procesa osmišljavanja do budžetiranja. Gledaoci će moći da čuju i na koje stvari treba da obrate pažnju, šta je to što bi moglo da im promakne i kako da nauče na greškama koje prave usput.

Po završetku predavanja svi učesnici će imati priliku da postave pitanja predavačima.

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno svima koji tek ulaze u vode organizacije događaja i žele da na primerima iz prakse nauče šta sve zahteva ova struka. Dobrodošli su i svi koji se zanimaju za organizaciju događaja i voleli bi da prošire svoja znanja o tome.

Predavači

Milicu Kasapović spoj energije, upornosti i znanja čini sjajnom osobom na mnogim poljima, pogotovo u oblasti brendinga, marketinga i prodaje. Izvući će iz svojih sagovornika ideje za koje su mislili da im nikad ne bi pale na pamet i ima sposobnost da sa svakim dođe do najboljeg mogućeg rešenja. Ne manjka joj ni kreativnost i osećaj za definisanje i održavanje imidža brenda, pa tako lako poput igre kreira sliku AskGamblers-a koju prenosi kako na kolege tako i na širu javnost.

Pre trenutne kompanije Dijana Radunović je radila u prodaji u IT industriji, štamparskoj industriji i industriji razvojnih alata. U AskGamblers-u je preko tri i po godine, trenutno na poziciji Head of Accounts. Akaunt menadžer je osoba zadužena za održavanje odnosa sa klijentima što podrazumeva komunikaciju, pregovaranja i ugovaranja, putovanja i ručkove — što Dijani u ovoj fazi života izuzetno odgovara. Kroz organizaciju događaja dodele nagrada AskGamblers podigla je nivo tolerancije, strpljenja i smirenosti u poslu za tri nivoa. Na radionici će prisutni imati priliku da saznaju i zašto.

Prijava

Onlajn predavanje će biti održano u utorak, 7. decembra, sa početkom u 18 časova. Učešće na radionici je besplatno i otvoreno za sve koji se prijave putem ove forme.

Total
0
Shares