A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Preduzetničke priče — Stefanija Lukić: “Kako sam pokrenula startap bez programerskog znanja”

Ove godine započinjemo niz preduzetničkih priča kroz koje ćemo predstaviti preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim oblastima.

Na ovom događaju, 8.novembra u 18 časova, pridružiće nam se Stefanija Lukić, osnivačica startapa Shtreber.

Imaćemo prilike da čujemo šta ona razvija i na koji način je bez programerskog znanja uplivala u preduzetničke vode. Na sajtu Shtreber mogu se naći lekcije koje osnovci inače uče u školi, s tim da je gradivo predstavljeno kroz formate koji su primamljiviji deci naviknutoj na multimedije: internet, video, interaktivne aplikacije i slično. Deci se znanje prenosi kroz gejmifikaciju, slike i video sadržaje, umesto kroz suvoparne definicije. Stefanija Lukić je jedan od osnivača ove edukativne platforme na kojoj uči 50 odsto klinaca iz Srbije.

Kome je namenjen ovaj događaj?

Ova epizoda je namenjena osobama koje nisu celog života razmišljale o tome da uđu u preduzetničke vode, ali poseduju izraženu sposobnost za rešavanje problema, liderske sposobnosti i proaktivni pristup. Cilj događaja je da se takve osobe inspirišu i informišu o karijernim prilikama u svetu preduzetništva.

O preduzetnici

Stefanija Lukić je svoju karijeru gradila kroz edukativne televizijske sadržaje kao novinar, scenarista, urednik i producent. Zbog velike želje da nastavi da kroz zanimljive formate kreira sadržaj za decu posle brojnih televizijskih formata za nacionalne i regionalne TV frekvencije, odlučila je da okupi tim prijatelja i stručnjaka i napravi pionirski projekat Shtreber, koji ima ulogu da bude dopunsko učilo za svu decu u Srbiji.

Prijava

Stefanijina preduzetnička priča biće emitovana u ponedeljak, 8. novembra, sa početkom u 18 časova. Svi zainteresovani koji žele da čuju priču o startapu Shtreber se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na ovom linku.

*Ovaj događaj omogućen je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog događaja je isključivo odgovornost Udruženja SEE ICT i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.

Total
0
Shares