A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Upoznajte se sa rešenjima najrelevantnijih izazova u oblasti hrane u Srbiji — Challenge Labs Demo Day

U utorak, 9. novembra, u 17 časova održava se onlajn, preko Zoom platforme, Demo day u okviru programa Challenge Labs 2021 koji Startit Centar organizuje u saradnji sa Evropskim institutom za inovacije i tehnologiju.

Svi koji se prijave na Demo day će imati priliku da čuju rešenja kreativnih i multidisciplinarnih timova koji su tri nedelje radili na rešavanju izazova u domenu ishrane i poljoprivrede. Izazovi su se ticali oblasti alternativnih proteina, održive poljoprivrede, ciljane ishrane i digitalnog praćenja, a najbolji tim po proceni stručnog žirija će dobiti bespovratnu finansijsku podršku u iznosu od 2000€. 

U okviru Challenge Labs programa, svi timovi su imali priliku da prođu kroz radionice o intervjuisanju kupaca i korisnika, primeni design thinking metodologije u svom radu, kao i kako na što bolji način da predstave svoje rešenje. Svim timovima na raspolaganju su bili i mentori sa dugogodišnjim iskustvom koji su im pomagali u rešavanju izazova.

Agenda

  • Dobrodošlica
  • Prezentacije timova i Q&A 
  • Keynote Speaker: Alon Moritz, OnePointOne
  • Proglašenje pobednika i završna reč

Kome je namenjen ovaj događaj?

Događaj je namenjen svima koji žele da saznaju više o izazovima u oblasti ishrane i poljoprivrede i inovativnim predlozima rešenja.

Prijava

Demo day će se održati u utorak, 9. novembra, sa početkom od 17 časova onlajn preko Zoom platforme.

Učešće na Demo Day-u je besplatno, ali je potrebno prijaviti se putem ove forme, nakon čega ćete dobiti pristupni link. 

Total
0
Shares