A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Vizualizator poziva volontere

29.10.2021 | 11:56

Vizualizator poziva volontere


 

Festival fotografije Vizualizator, koji će biti održan od 18. novembra do 5. decembra u Beogradu, poziva zainteresovane da se prijave za volontiranje.

Poziv je upućen ambicioznim mladim osobama, koje interesuju fotografija, dizajn, vizuelna umetnost i inovacije u tim oblastima, koje žele da primene svoja teorijska znanja u praksi, vide kako funkcioniše realno radno okruženje i razviju organizacione veštine.

Odnosi s javnošću, copywriting, marketing, novinarstvo, menadžment, dizajn, kustoska praksa, produkcija, organizacija, montaža, animacija, IT, antropologija, psihologija, istorija – neke su od oblasti i poslova koje će volonteri bolje upoznati.

Svi koji su zainteresovani da postanu deo festivalskog tima imaju priliku da učestvuju u organizaciji tribina i radionica, kao i u osmišljavanju tema i pozivanju učesnika. Iz prve ruke učiće od profesionalaca, upoznati poznate ličnosti i proširiti svoju profesionalnu mrežu kontakata.

Vizualizator je osmišljen kao multidisciplinarni događaj, koji organizuje Centar za razvoj fotografije, u cilju unapređenja foto-industrije i uspostavljanja mreže domaćih i stranih profesionalaca i mladih, koji žele da grade karijeru u oblasti fotografije, menadžmenta, medija i umetnosti.

8. Vizualizator, Stefano del luiđi, UK STari grad, 2020.

Ko može da se prijavi i kako?

Mogu da se prijave svi zainteresovani i odgovorni mladi ljudi, koji su spremni da svoje vreme posvete intenzivnoj organizaciji Vizualizatora. Potrebno je poslati svoje ime i prezime, CV i motivaciono pismo na imejl budicrfvolonter@gmail.com. Prijavljivanje je do 3. novembra u ponoć.

Studenti imaju mogućnost da se njihov volonterski angažman na festivalu Vizualizator računa kao stručna praksa, pri čemu će dobiti potvrdu o učešću. Rad na festivalu Vizualizator im može pomoći i tokom izrade seminarskih i diplomskih radova.

Kontakt za dodatne informacije: budicrfvolonter@gmail.com

(SEEcult.org)

Total
0
Shares