A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Preduzetničke priče: Gradi biznis kroz ono što živiš — besplatno predavanje u Startit Centru Kragujevac

U sklopu projekta „Mreža inovacija Srbije — Startit Centar Kragujevac” ove jeseni nastavljamo serijal predavanja namenjenih razvoju inovacija i preduzetništva. Novo predavanje će biti održano 25. oktobra u 18 časova u Startit Centru Kragujevac, a svoje preduzetničko iskustvo sa posetiocima će podeliti Stefan Milosavljević, fotograf i osnivač Studia Culo.

Stefan će održati predavanje na temu „Gradi biznis kroz ono što živiš”, a o svom preduzetničkom putu ka uspehu će govoriti spontano, praćeno njegovim fotografijama. Tokom predavanja će se osvrnuti na to kako je sve počelo i koje su to veštine koje bi trebalo da poseduje preduzetnik. Zatim će govoriti o tome koliko vremena iziskuje pokretanje i rad na sopstvenom biznisu, ali i na koje načine je moguće razraditi poslovanje.

Takođe ćete imati prilike da saznate šta je to što je Stefana privuklo da započne sopstveni biznis i zašto nikada nije imao interesovanje da radi u kompanijama.

Ovaj događaj se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj u saradnji sa Gradom Kragujevcem.

Kome je predavanje namenjeno?

Predavanje je namenjeno svima onima koji razmišljaju o tome da zakorače u preduzetništvo i  započnu sopstveni posao, ali i trenutno nezaposlenima, studentima, učenicima srednjih škola, kako bi saznali više o pokretanju biznisa i kakve mogućnosti to donosi. Takođe, predavanje je namenjeno i onima koji su već pokrenuli svoj startap, malo ili srednje preduzeće, kako bi saznali na koji način mogu da unaprede svoje poslovanje na osnovu iskustva drugih. 

O predavaču

Stefan Milosavljević već 11 godina vodi svoju firmu Studio Culo za obradu fotografija i video produkciju. Od dečačkih dana imao je interesovanje prema grafičkom dizajnu, gde je srednju i visoku školu posvetio upravo dizajnu, dok se na fakultetu rodila ljubav prema fotografiji. U početku to je bio samo hobi, a dizajn je bio profesija kojom je želeo da se bavi.

Nakon nekoliko uspešnih međunarodnih takmičenja u fotografiji, već pri kraju studija fotografija mu postaje sve interesantija i prelazi u primarnu delatnost. Tako je već 11 godina.

Prijava

Predavanje će biti održano u ponedeljak, 25. oktobra, sa početkom u 18 časova u prostorijama Startit Centra Kragujevac (prostor JP „Urbanizam“, Kralja Petra I 23). Kako je zbog trenutne epidemiološke situacije broj mesta na događaju ograničen, prijava putem ove forme je obavezna.

Total
0
Shares