A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Tech house zvezda Hot Since 82 prvi hedlajner Central Dance Eventa

Jedan od najuspešnijih britanskih di-džejeva i producenata današnjice i zaštitno lice modernog deep/tech house zvuka – Hot Since 82 prvi je hedlajner devetog izdanja Central Dance Eventa, koji će biti održan od 30. decembra do 2. januara u industrijskom kompleksu Luke Beograd. Ovaj umetnik čiju muziku kritičari opisuju kao najsofisticiraniju u Velikoj Britaniji, posle dve godine vraća se u Beograd, upravo tamo gde je lokalna publika poslednji put imala priliku da uživa u njegovom zvuku.

Hot Since 82 at Central Dance Event 2020

Veoma ograničen broj kompleta za CDE 2022 u prodaji je putem Cooltix onlajn platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa, po promo ceni od 3990 dinara za parter i 4990 dinara za VIP galeriju. 

Internacionalna di-džej zvezda Hot Since 82 poznat je po nastupima širom sveta, od najvećih festivala kaošto su Coachella i Glastonbury, do kultnih klubova kao što su Fabric u Londonu ili Pacha na Ibici. Hot Since 82 je hedlajner najvećih elektronskih bina i jedan od dobitnika DJ Awards-a, a našao se i na prvom mestu liste najboljih tech house di-džejeva koju je objavio Beatport, takođe je nominovan i za producenta godine na Electronic Music Awards-u.

„Volim da sam interaktivan sa publikom. Najbitnije mi je da su trake koje puštam pune emocija. Moja misija je da svojom muzikom odvedem ljude na putovanje na kom se nadam da maksimalno uživaju“ – misao je kojom se vodi Hot Since 82.

Central Dance Event 2020 aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=M7EXESvKzQQ 

Iza pseudonima Hot Since 82 krije se Daley Padley koji di-džejingom počinje da se bavi sa 17 godina u svom rodnom gradu Barnsliju, gde je radio dvanaestočasovne setove svake nedelje. Svojim veštinama i izborom muzike uspeo je da osigura letnju rezidenturu na Ibici u klubu Amnesia, davne 2006. Trebalo mu je nekoliko godina da konačno pronađe pravog sebe. Kada je pustio singl „Let It Ride“, na afteru na Ibici, dobio je neverovatan fidbek od strane publike. Traku je poslao svom prijatelju Noir-u, koji ju je izdao za Noir Music sledećeg leta. Numera se našla na samom vrhu deep house lista i postala himna Ibice 2011. godine, baš u vreme kada je eksplodirao jedan novi stil muzike, karakterističan po jakom basu, pod velikim uticajem garage stila. Hot Since 82 projekat je tada rođen.

Od tog momenta, njegova karijera kreće se neverovatnom uzlaznom putanjom. Četiri BBC Radio 1 Essential New Tunes-a, dva Essential Mix-a, našao se u top 10 najprodavanijih producenata svih vremena na Beatport-u sa svojim remiksom „Bigger Than Prince“, naslovnice Mixmag-a, nastupi uživo po vodećim svetskim festivalima uz pratnju gudačkog kvarteta, brojne sezone na Ibici uključujući i rezidenture na Labyrinth žurkama u klubu Pacha, kao i svetske turneje u sklopu njegovog jedinstvenog klupskog brenda TAKEN. Hot Since 82 se može pohvaliti uspesima o kojima mnogi producenti mogu samo da sanjaju. Proputovao je planetu uzduž i popreko i postao nezaobilazni deo svetske klupske i festivalske scene.

Hot Since 82 at Belgrade 2019

 

Total
0
Shares