A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Otvoren Indigo hotel

Otvoren Indigo hotelKrajem 2018. godine počela je rekonstrukcija i prenamena objekta u Knez Mihajlovoj ulici, koji je nakon obimnih radova postao novi hotel iz lanca Intercontinental hotelske grupacije. Investitor “Delta Real Estate” kroz svoje višegodisnje partnerstvo sa Intercontinental hotel grupom, ovim projektom dovodi na naše tržište još jedan popularan i brzo rastući hotelski brend – Indigo hotel. Radi se o brendu koji karakterišu jedinstveni objekti po svetu, a unutrašnjost beogradskog hotela je dekorisana u retro stilu, oslikavajući različite periode istorije sa puno prepoznatljivih simbola lokalne tradicije i kulture.

Za Indigo brend je karakteristično da ne postoje dva slična Indigo hotela, jer svaki na svoj način priča priču grada u kome se nalazi. Indigo brend želi da privuče goste koji vole da istražuju i žele da bolje upoznaju destinacije koje posećuju. Uglavnom su to veoma kreativni, radoznali gosti koji vole da pored poslovnih obaveza osete duh i ritam mesta u kojem odsedaju. Jedan od kurioziteta su oslikani zidovi atrijuma, bašte i restorana, koji su autorsko delo poznatog domaćeg muraliste Arteza. Šetajuci kroz hotel gosti mogu videti preko 200 različitih art i retro ukrasa, grafika, slika mladih srpkih umetnika i raznih fotografija grada Beograda i istorijskih uspomena.

Ističući ponudu novog gradskog butik hotela, direktor Veljko Antonić kaže: „Kao prvi brend butik hotel, Indigo se jedinstveno razlikuje od konkurencije. Izdvajamo naš restoran Duke koji sa svojih 60 sedećih mesta inspiriše svojim art déco dizajnom. Gastronomska ponuda se oslikava kroz srpski tapas koncept koji pruža našim posetiocima mogućnost da probaju više specijaliteta po veoma konkurentim cenama sa beogradskim restoranima. Želimo da privučemo sve Beograđane da posete našu atrijum baštu koja ima 80 sedećih mesta sa lokacijom u samom centru grada u ušuškanom i prijatnom ambijentu koji odaje utisak da ste daleko izvan gradske vreve”.

Indigo hotel ima 46 smeštajnih jedinica, a u okviru njegovih kapaciteta gostima su na raspolaganju tri tipa soba (standardna soba, premijum soba, premijum soba sa balkonom), sa rasponom kvadratura od 22 do 26m2. Hotel takođe poseduje i jednu sobu potpuno prilagođenu za boravak osoba sa invaliditetom, kao i jedan veliki apartman od 45m2 u ekstra ponudi. Zgrada hotela obuhvata objekat ka Knez Mihajlovoj ulici kao i deo zdanja ka Čika Ljubinoj ulici sa bočnim aneksima povezanim toplom vezom kao i velikim centralnim atrijumom sa panoramskim liftom.

U prilogu pogledajte fotografije novog Indigo hotela.

Total
0
Shares