A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Legenda tehna Adam Beyer predvodi Drumcode Showcase događaj ove subote u Beogradu

Datum objave:07.10.2021

Pročitano:6 puta

Datum održavanja:

09.10.2021

Lokacija: Beograd

Globalna tehno zvezda Adam Beyer, predstaviće ove subote u industrijskom ambijentu novog Hangara u Luci Beograd izvođače sa svoje izdavačke kuće Drumcode Records, koja važi za jedan od najvećih lejblova današnjice. Pored Beyera, te večeri okupiće se aktuelna tehno imena: Bart Skils – jedan od najtraženijih holandskih di-džejeva, Ilija Đoković – lokalni muzički talenat koji gradi uspešnu internacionalnu karijeru i Raxon – jedan od najpoštovanijih izvođača sa teritorije Srednjeg Istoka.
Na pitanje šta fanovi mogu očekivati i dobiti od strane Drumcode-a, što ne mogu dobiti ni na jednom drugom mestu, Beyer je odgovorio: Drumcode se uvek ponosio integritetom i doslednošću. Nikada nisam pravio kompromise povodom bilo kog aspekta ovog brenda, bilo da je reč o izvođačima koji potpisuju za naš lejbl, lajnapu ili produkciji na našim događajima ili naprosto produkciji i masteringu naših izdanja.

 


Od plodnog švedskog andergraunda do vrha globalne klabing kulture, vladavina Adama Beyera nastavlja dominaciju modernim tehno zvukom. Beyer je hedlajner svih najvećih festivala, od Tomorrowlanda i Ultre do EDC Las Vegas, jedan od najtraženijih producenata i enigmatična di-džej pojava. Gigant koji je svoju verziju funkcionalnog i fokusiranog tehno zvuka učinio izuzetno popularnom i poštovanom. Njegova dvodecenijska vladavina je podjednako njegov muzički identitet i stav unutar andergraund sveta, dok je Beyerova izdavačka kuća Drumcode evoluirala u raznolik brend prepoznatljiv širom planete, od žurki i festivalskih stejdževa do radijske emisije koja se sluša u preko 50 zemalja, lejbl ne prestaje da izdaje moderne i popularne trake.
Bezbednosni protokol ulaska na Drumcode Showcase događaj


U skladu sa važećim epidemiološkim merama u Srbiji, Drumcode Showcase događaju moći će da prisustvuju posetioci koji poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili su preležali covid-19, kao i oni koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test.


Organizatori događaja su za sve kupce ulaznica obezbedili besplatno testiranje brzim antigenskim testom, od četvrtka 7. oktobra do subote 9. oktobra, u laboratorijima Aqualaba širom Srbije. Spisak svih laboratorija nalazi se na linku.


Testiranje će biti omogućeno i pred sam ulazak na Drumcode Showcase događaj i obavljaće se ispred kapija Hangara, po povlašćenoj ceni od 500 dinara, za brzi antigenski test.


Uz ove potvrde, za ulazak na Drumcode Showcase žurku biće potreban i lični dokument.


Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po ceni od 1690 dinara za regularne karte i 2190 dinara za VIP, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision-a i Gigs Tix-a. Sve kupljene ulaznice za prethodne datume Drumcode Showcase-a, važe za događaj koji je u subotu.


Video najava nove lokacije 

 

Total
0
Shares