A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Konkurs galerije Centra za kulturu Masuka za 2022.

07.10.2021 | 14:52

Konkurs galerije Centra za kulturu Masuka za 2022.


Centar za kulturu “Masuka” u Velikoj Plani raspisao je konkurs za samostalne izložbe i grupne projekte u svojoj galeriji u 2022. godini.

Pozvani su svi zainteresovani likovni i primenjeni akademski umetnici da daju predloge za organizaciju samostalnih ili grupnih izložbi.

Dokumentacija za konkurs treba da sadrži:

– 5 fotografija radova koji se predlažu za izložbu, sa nazivom, naznačenom dimenzijom, tehnikom i godinom nastanka (300 dpi: U slučaju da izložba bude prihvaćena te fotografije biće korišćene za štampani materijal)
– profesionalnu biografiju autora
– sažetu koncepciju izložbe
– tehnički opis izložbe
– kontakt adresu, e-mail adresu i telefone.

Nepotpun konkursni materijal neće biti razmatran.

Dokumentaciju naslovljenu imenom i prezimenom autora treba poslati na imel galerijaczkmasuka@gmail.com, uz napomenu “Konkurs za izlaganje u Galeriji Centra za kulturu “Masuka” – Velika Plana u 2022”.

CK “Masuka” obavezuje se da: postavi izložbu, organizuje otvaranje, medijsku podršku, štampa katalog i ostali propratni materijal, obezbedi prenoćište i smeštaj za autora. O detaljima svake izložbe pojedinačno dogovaraće se autor i kustos Galerije. Troškove slanja i vraćanja radova snose autori.

O odabiru izložbi odlučiće Umetnički savet Galerije CK “Masuka”.

Svi prijavljeni autori će biti obavešteni o rezultatima konkursa putem imejla do 10. novembra 2021. godine, kada će se i precizirati termini realizacije odabranih izložbi.

Kontakt za dodatne informacije: 026/516 024, 061/256 5858 i 066/150 374 (Miroslav Jovanović) ili na e-mail galerijaczkmasuka@gmail.com.

(SEEcult.org)

Total
0
Shares