A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Otvorene prijave za Hipkon Lajt konferenciju, 15. oktobra u Beogradu

Konferencija Hipkon Lajt, održaće se po drugi put na Dorćol Platzu, 15. oktobra, sa početkom u 9:30 sati. Hipkon Lajt će i ove godine staviti fokus na domaću naučno-tehnološku scenu sa idejom da se podrže domaće kompanije i pojedinci.

Sadržaj će obuhvatati sve od etičkog hakovanja preko saradnje produkt menadžera i inženjera do toga kako Web3 svet redefiniše organizacije, timove, proizvode i ulogu pojedinca. Pored toga govoriće se i o pojedinim tehničkim temama poput korišćenja RxJS paketa za asinhrono programiranje u Javascript programskom jeziku, serverless aplikacijama i AWS Lamba platformi. Kompletna agenda predavanja, kao i više informacija o predavačima dostupna je na veb sajtu konferencije.

“Heapcon konferencija u svojoj DNK ima utkanu misiju da približi raznovrsna i odlična razmišljanja na tehnološke teme celom regionu. Sputani pandemijom, a ne pristajući na kompromis kvalitetu, organizujemo drugi put po redu tzv. “light” verziju konferencije. Cilj je ostao isti: pružanje sadržaja koji stvara pokretačku energiju. Pažljivo probrani domaći govornici otvoriće neke nove *horizonte* – što je ujedno i tema ovogodišnjeg okupljanja”, poručio je Igor Spasić, osnivač organizacije Heapspace, koja stoji iza konferencije.

Učešće na konferenciji je besplatno, ali zbog mera protiv epidemije, broj mesta na Dorćol Platz-u je ograničen na 80, dok će biti omogućeno i praćenje onlajn.  Zbog ograničenog broja mesta na konferenciji, neophodno je registrovati se za događaj.

Total
0
Shares