A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Tudor Black Bay Steel Referenca M79730

Časovnik Tudor Black Bay Steel oslikava kolekciju Black Bay na poseban način – sa kućištem i prstenom u potpunosti izrađenim od čelika, ovaj elegantan merač vremena stvoren je bez upotrebe keramike ili aluminijumskih umetaka. Kućište prečnika 41 milimetra nešto je masivnije od uobičajenih za Black Bay liniju, što ovom časovniku pruža modernije proporcije i čini ga idealnim za šire zglobove.

Tudor Black Bay Steel Reference M79730

Časovnik Tudor Black Bay Steel prilagođen je kaišu od tkanine, kao što je prikazano, retro kožnom kaišu, kao i čeličnoj narukvici sastavljenoj od tri dela

Harmonija poliranih i satenski obrađenih površina kućišta na sofisticiran način demonstira prepoznatljivu i cenjenu karakteristiku Tudor merača vremena. Lugovi su satenski obrađeni i blago zakrivljeni, što stvara vrlo tanku površinu koja reflektuje sjaj čitavom dužinom kućišta.

Širok razmak između lugova od 22 mm pruža Tudor Black Bay Steel časovniku impresivniji izgled i sigurnije prianjanje uz zglob.

Referenca M79730 prilagođena je kaišu od tkanine, kao što je prikazano, retro kožnom kaišu, kao i čeličnoj narukvici sastavljenoj od tri dela.

Tudor Black Bay Steel Reference M79730

Sa produženom rezervom snage od približno 70 sati, Tudor Black Bay Steel je uvek spreman za narednu avanturu

Promenom narukvice ili kaiša menja se i sam izgled časovnika, a Black Bay Steel posebno dobro reaguje na ove modifikacije koje je jednostavno izvesti. Sa čeličnom narukvicom postaje spreman za morske dubine, retro kožna narukvica čini ga odličnim svakodnevnim saputnikom – poput onih korišćenih od sredine prošlog veka, dok kaiš od tkanine nudi moderan izgled i avanturističko raspoloženje.

Zaobljeno safirno staklo omogućava fascinantnu igru svetlosti na samoj ivici časovnika, a da pri tome ne ugrožava čitljivost, dok istovremeno štiti crni brojčanik zaobljenog oblika – retku karakteristiku i interesantan detalj.

Tudor Black Bay Steel Reference M79730

Kazaljke i oznake sata sa reflektujućim ivicama i svetlećim materijalom osiguravaju izvanrednu čitljivost u svakoj prilici

Silueta kazaljki u obliku pahulje praćena kazaljkom u obliku mača lebdi nad geometrijskim oblicima oznaka za sate. Celokupan dizajn je osmišljen kako bi se vreme lako očitavalo pod bilo kojim okolnostima. Datum, prikazan na poziciji za 3 sata, izvanredno dopunjuje ovu tematiku i savršeno pristaje uz pravougaoni indeks na poziciji za 9 sati.

Ispod brojčanika nalazi se MT5612 kalibar, samonavijajući mehanizam sa dvosmernim sistemom rotora, vodootporan do 200 metara dubine. Kalibar MT5612 testiran je od strane nezavisnog instituta za ispitivanje hronometara u Švajcarskoj, COSC, osiguravajući ispunjenje strogih zahteva koji se odnose na performanse hronometra. Rezerva snage od približno 70 sati ili tri dana svedoči o savremenim Tudor rešenjima za izradu časovnika.

Tudor Black Bay Steel Reference M79730

Zaobljeno safirno staklo i brojčanik samo su neki od fascinantnih, visoko rafiniranih detalja Tudor Black Bay Steel časovnika

Tudor Black Bay Steel odlikuju detalji visoke prefinjenosti, te bez obzira na vrstu kaiša ili narukvice ovaj merač vremena nepogrešivo ostavlja utisak.

Petite Genève Petrović tim sa zadovoljstvom će vam predstaviti Tudor Black Bay Steel merače vremena.

Total
0
Shares