A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

RICH-MOND: “Touch The Night”

RICH-MOND predstavljaju singl “Touch The Night” ft. Victoria Richard!

Preuzmi, slušaj i dodaj “Touch The Night” na svoje plejliste!

Iako je RICH-MOND novo ime svetske muzičke scene, duo čine dvojica iskusnih regionalnih producenata – Domagoj Jakić (Yakka) iz Hrvatske i Robert Sotošek (Robbi) iz Slovenije! Zajedničkim snagama su stvorili debitantski singl – pop poslasticu“Touch The Night“, idealnu za klubove i plesne podijume letnjih destinacija širom sveta, a u tome im je pomogla i talentovana pevačica iz Majamija, Victoria Richard, koja je zaslužna za vokalnu deonicu!

U radu na njihovom debitantskom singlu učestvovao je i Nikodem, austrijski producent zaslužan za pesme zvučnih imena ovog žanra, kao što su KlangkarussellFelix Jaehn

Preuzmi, slušaj i dodaj “Touch The Night” na svoje plejliste!

Duo RICH-MOND je nastao sasvim spontano – Robbi je putem društvenih mreža otkrio Yakku i muziku koju stvara ovaj hrvatskihouse DJ i producent pa ga je ubrzo kontaktirao i predložio saradnju. Razmenom ideja, došli su do zaključka kako obojica žele da stvaraju muziku svetskog nivoa, pa su tokom letnjih meseci prošle godine započeli sa radom na prvom singlu.

Kako je pesma ton po ton dobijala svoj oblik, na Yakkin predlog se u proces stvaranja ubrzo uključila i Victoria Richard, koja je singl obogatila svojim izvanrednim vokalom.

RICH-MOND i singl “Touch The Night” ft. Victoria Richard, srpskoj publici su dostupni u digitalnom obliku putem Deezer i Google Play digitalnih servisa: 

www.richmond.lnk.to/touchthenight

Total
0
Shares