A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Solomun “Zu Asche, Zu Staub”

Kao prikladan nastavak još jednog fantastičnog leta, sa njegovom Solomun+1 rezidencijom na Pacha Ibizi, producent i DJ ikona, Solomun, objavio je svoj atmosferični remiks popularnog ‘Zu Asche, Zu Staub’ (‘U pepeo, U Prašinu’), krosover hita iz nemačke tv serije Babylon Berlin, koji je otada prešao u tehno realm.

Veliki, neporecivi uspeh, Babylon Berlina kao serije, omogućili su visoka produkcija i specifični stil, pri čemu se serija zasniva na spletu detektivskih romana Volker Kutschera, smeštenim u poslednje dane umiruće Vajmarske republike. 
Solomun je u svojoj obradi, sa čela Diynamic izdavačke kuće, ovom muzičkom zapisu 
dodao tonove klupskog vajba sa osećajem uzburkanosti mirne površine, i podigao ulog skromnim brojem nastupa na Amsterdam Dance Event-u (ADE), gde je Solomun nastupao na Loveland, Afterlife i Audio Obscura događajima.

Pošto je odigrao veliku ulogu u redefinisanju evropske haus muzike svojim raskošnim muzičkim produkcijama, Solomun je prethodno dobio i priznanje Mixmag-ovog ‘DJ-a godine’ 2012-e. Ugled ovog muzičkog producenta doživeo je meteorični rast, zahvaljujući njegovom čuvenom i ozloglašenom setu iz Boiler Room-a s početka 2015-e, osiguravajući mu mesto na vrhu sa videom koji je zabeležio najbrži porast broja pregleda svih vremena, sa oko 34 miliona pregleda, a taj broj i dalje raste. 

Birajući da vodi svoju publiku na putovanja zvukom, Solomun je izgradio bogato iskustvo nastupa po internacionalnim festivalima u 2018-oj, uključujući The Peacock

Society, KappaFutur, EXIT festivale, I oba vikenda Tomorrowland-a, koja su obuhvatila I njegov nastup na glavnom stejdžu. Njegov predivni remiks ‘Zu Asche, Zu Staub’, sada je dostupan svim ljubiteljima njegovog zvuka.

 

Total
0
Shares