A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Rolex Sky-Dweller Referenca 326935

Rolex Oyster Perpetual Sky-Dweller, namenjen savremenim kosmopolitama, elegantno kombinuje praktičnost i jedinstvenu stručnost u izradi časovnika. Dizajniran da istovremeno prati i adekvatno prikazuje dve vremenske zone, zadivljujuće složeni Sky-Dweller takođe promoviše godišnji Saros kalendar sa Ring Command sistemom.

Dve vremenske zone prikazuju se istovremeno na krajnje elegantnom Sky-Dweller brojčaniku. Legendarni Cyclops prikaz datuma nalazi se na poziciji za 3 časa, dok sklad dominantnih satnih oznaka i prepoznatljivog oblika kazaljki pruža beskompromisnu čitljivost

Veličanstveno prikrivajući svoju kompleksnost, Sky-Dweller zadržava odlučan fokus na čitljivosti – atributu od osnovne važnosti. Jasan raspored elemenata brojčanika, sa izuzetno preglednim indeksima i kazaljkama, obezbeđuje optimalno i precizno očitavanje lokalnog vremena. Zahvaljujući dugotrajnom Chromalight sjaju plave boje, očitavanje vremena je jasno vidljivo kako danju tako u uslovima slabijeg osvetljenja. Lokalno vreme prikazano je centralnim kazaljkama Sky-Dweller časovnika. Tokom putovanja, ovaj tradicionalni prikaz omogućava precizno očitavanje lokalnog vremena, olakšavajući praćenje sastanaka i reda letenja na trenutnoj lokaciji. Nasuprot tome, prsten koji je postavljen izvan središta prikazuje trenutno vreme kod kuće.

Reč je o korisnoj funkciji koju omogućava 24-časovni prsten, ilustrujući prepodnevno ili poslepodnevno vreme, u slučajevima kada ste od porodice ili sedišta poslovanja udaljeni nekoliko vremenskih zona.

 

- Rolex Butik Beograd - Rolex satovi

 

Rolex

Sky-Dweller

m326935-0007
46’600 EUR

Nenadmašno napredan, do najsitnijeg detalja: Sky-Dweller pokreće jedan od tehnički najsloženijih mehanizama ikada osmišljenih u okviru kompanije Rolex

U danima bez putovanja, prikaz se može prilagoditi, koristeći glavne kazaljke za određivanje vremena kod kuće, istovremeno oslanjajući se na 24-časovni disk za lako praćenje vremenske zone poslovnih partnera ili porodice u inostranstvu.

Prikaz datuma i meseca na modelu Sky-Dweller podržava impresivan Saros godišnji kalendar. Datum je naznačen u prepoznatljivom Cyclops polju i nalazi se na položaju za 3 časa na brojčaniku. Prikaz datuma je izuzetne tehničke preciznosti, budući da se datum menja tačno u ponoć, bez mogućnosti pogrešnog očitavanja datuma tokom sati oko ponoći.

Rafinirane teksture i prilagodljivi oblici koji karakterišu Sky-Dweller u savršenoj su harmoniji, stvarajući neprolaznu eleganciju

 

- Rolex Butik Beograd - Rolex satovi

 

Rolex

Sky-Dweller

m326935-0007
46’600 EUR

Drugi prikaz Saros godišnjeg kalendara odnosi se na mesec u godini, koji je naznačen na rubu brojčanika. Na spoljnoj ivici svakog Everose zlatnog indeksa nalazi se pravougaonik, koji koristi crvenu boju za označavanje trenutnog meseca u godini, dok broj meseca odgovara indeksu sata.

Pravougaonik kod indeksa za 12 časova označava decembar, kod indeksa 1 označava januar, stvarajući logičan niz.

Godišnji Saros kalendar nudi i dodatnu pogodnost: zahvaljujući u potpunosti mehaničkom mehanizmu, sistem pravi razliku između meseci koji imaju 30 i 31 dan, što omogućava da prikaz datuma preskače 31. dan u mesecima koji se završavaju brojem 30 – automatski u ponoć označavajući početak narednog meseca. Istovremeno, prikaz datuma na modelu Sky-Dweller zahteva svega jedno podešavanje tokom godine, koje je rezervisano za 1. mart.

Sky-Dweller je takođe opremljen Ring Command sistemom, revolucionarnim mehanizmom interakcije između rotirajućeg prstena, navijajuće krunice i mehanizma. Podešavanje časovnika prilikom prebacivanja vremenskih zona izuzetno je jednostavno i intuitivno. Nakon odvrtanja Twinlock krunice, nazubljeni prsten – besprekorno izveden od čvrstog Everose zlata – može se rotirati u smeru suprotnom od kretanja kazaljke na satu, kako biste odabrali funkciju časovnika koju želite da podesite. Tada se izabrana funkcija brzo, jednostavno i sigurno podešava putem krunice. Prepoznatljiv klik i glatko okretanje Ring Command prstena predstavljaju neuporedivo taktilno iskustvo u svetu časovničarstva, marljivo dizajnirano za jedinstveni osećaj, funkcionalnost i trajnost. Zaštićen Oyster kućištem, vodootpornim do 100 m dubine, Rolex kalibar 9001 prezentuje besprekornu demonstraciju Rolex tehnologije.

Zahvaljujući nizu patenata koji su registrovani tokom razvoja, u pitanju je jedan od najsloženijih mehanizama koje je kompanija Rolex ikada osmislila.

 

- Rolex Butik Beograd - Rolex satovi

 

Rolex

Sky-Dweller

m326935-0007
46’600 EUR

Godišnji Saros kalendar Sky-Dweller časovnika razlikuje mesece sa 30 ili 31 danom, omogućavajući da prikaz datuma preskoči 31. dan ukoliko mesec ima 30 dana, čime automatski u ponoć prikazuje početak narednog meseca. Takođe, prikaz datuma na modelima Sky-Dweller kolekcije zahteva svega jedno podešavanje tokom godine, rezervisano za 1. mart

Jedinstvena arhitektura, proizvodni standardi i inovativne funkcije čine ga izuzetno preciznim i pouzdanim. Nudeći produženu rezervu snage od 72 časa, kompletiranu dvosmernim samonavijajućim Perpetual rotorom, kalibar 9001 dizajniran je za svetske putnike.

Sky-Dweller je opremljen Ring Command sistemom revolucionarnog mehanizma komunikacije rotirajućeg bezela, krunice i mehanizma. Intuitivni izum omogućava jednostavno podešavanje vremena i datuma prilikom promene vremenskih zona

Predstavljen u ekskluzivnom osamnaestokaratnom Everose ružičastom zlatu, koju je kreirao i patentirao Rolex, Sky-Dweller svoju jedinstvenu nijansu i poseban sjaj duguje specijalnom sastavu ove legure. Atelje Rolex upravlja vlastitom livnicom i legira svoje zlato koristeći najčistije sirovine. Ova izvanredna posvećenost kvalitetu se ogleda u svakom detalju Everose zlata časovnika Sky-Dweller. Oyster narukvica je takođe izrađena u Everose zlatu i uključuje Oysterclasp kopču i Easylink sistem komfornog produžetka narukvice od 5 mm, koji pruža vrhunsku udobnost nošenja u svim okolnostima.

Izveden u očaravajućoj nijansi Everose zlata, Sky-Dweller ističe izvanredna dostignuća kompanije Rolex u domenu proizvodnje i prerade metala

Poput svih aktuelnih Rolex merača vremena, Sky-Dweller modeli sertifikovani su u skladu sa Superlative Chronometer standardima – predstavljajući časovnike koji su sa uspehom savladali nezavisna COSC ispitivanja u okviru Švajcarskog instituta za ispitivanje hronometra, kao i dvostruko zahtevnije provere kompanije Rolex – interna ispitivanja tačnosti i kontrole kvaliteta koja uključuju proveru rezerve snage, efikasnosti samonavijanja i otpornosti na uticaje vode.

Kolekciju Sky-Dweller časovnika sa zadovoljstvom ćemo predstaviti u okviru Petite Genève Petrović Rolex butika, na lokacijama u Budimpešti, Beogradu i Porto Montenegro.

Total
0
Shares