A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Kako primeniti alate za uspešan rad distribuiranih timova — onlajn radionica

U četvrtak, 19. avgusta, u 18 časova održava se besplatan vebinar „Kako primeniti alate za uspešan rad distribuiranih timova” na kojem će učesnici imati priliku da se upoznaju sa Miro alatom i konkretnim načinima na koje im može pomoći pri onlajn radu.

Vebinar se sastoji iz dva dela — u prvom delu Jaïr Halevi govoriće nešto više o Miro alatu koji može pomoći pri radu timovima čiji članovi rade od kuće ili sa različitih lokacija, kao i o konkretnim načinima na koji može da se koristi. U drugom delu vebinara Pavle Batuta će na konkretnom primeru svog startapa TRAKEN učesnicima pokazati na koje se načine može koristiti alat.

Deo predavanja će biti na engleskom jeziku.

Kome je namenjen?

Vebinar je namenjen svima onima koji su pokrenuli startape, rade onlajn sa timovima, organizuju događaje, predavanja i radionice, i koji bi voleli da svoje prezentovanje učine zanimljivim i interaktivnijim, kao i svima onima koji su zainteresovani da nauče nešto novo.

O učesnicima

Jaïr Halevi radi u kompaniji Miro kao startap program menadžer na izgradnji i razvijanju niza strateških programa za obrazovanje, neprofitne organizacije i startape.

Pavle Batuta radi kao blockchain arhitekta u startapu TRAKEN. TRAKEN je alat za praćenje podataka, upravljanje imovinom i eksploataciju za pametne električne mreže koji pruža distribuiranu knjigu za upravljanje jedinstvenim identitetima i pasošima proizvoda pametnih brojila.

Prijava

Vebinar će se održati na engleskom jeziku u četvrtak, 19. avgusta, sa početkom u 18 časova preko Zoom platforme.

Učešće na vebinaru je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme.

Total
0
Shares