A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Empple, prvi employer branding festival u Srbiji, održaće se 1. oktobra

Prvog oktobra ove godine održaće se prvi prvi employer branding festival u Srbiji. Cilj je da se promovišu i podstiču zdrave employer branding prakse radi stvaranja boljeg ekosistema zapošljavanja i percepcije employer branding-a kao struke koja ima relevantan doprinos biznisu.

Festival će biti održan 1. oktobra u Barrel House-u, Žorža Klemansoa 19 u Beogradu. Događaj nije besplatan, ali su omogućene i oflajn i onlajn karte.

Empple festival je zamišljen tako da učesnicima obezbedi odgovore na pitanja kako razmišljaju i rade neki od najvećih employer branding stručnjaka kroz predavanja, koje su to uspešne prakse u Srbiji, kao i ko se zapravo bavi employer branding-om.

U sklopu festivala dodeljivaće se Employer Branding nagrade, za najuspešnije prakse employer branding-a u Srbiji. Pored toga učesnici mogu da očekuju networking sesije, koje će im pružiti mogućnost dodatnog povezivanja i upoznavanja sa ostalim posetiocima.

Kompanije imaju priliku da prijave svoje projekte u okviru 11 kategorija, a pored samog priznanja koje će najuspešnije prakse u Srbiji dobiti, organizovaće se i prezentacije upravo tih slučajeva 22. oktobra, na showcase događaju kako bi kao zajednica iz svega toga nešto i naučila. 

U pitanju je strukovna nagrada nastala sa željom da se istaknu zdrave employer branding prakse i nagrade najkvalitetnije employer branding inicijative u Srbiji, uz generalno podizanje svesti o važnosti i uticaju employer branding-a.

Odluku o dobitnicima nagrade donosi žiri koji čine osam Employer Branding, Marketing i HR stručnjaka. Spisak svih članova žirija nalazi se na početnoj stranici festivala.

Prijave za nagrade su otvorene na sajtu do 27.8.2021. godine, a o predavačima i agendi više možete saznati na sajtu festivala.

Total
0
Shares