A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

„Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije: Vida Medić” — serijal epizoda

Ovog leta smo započeli serijal epizoda pod nazivom „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” kroz koje ćemo predstaviti inovatore i preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim oblastima.

U devetoj epizodi serijala, 23. avgusta u 18 časova, pridružiće nam se Vida Medić, osnivačica Neoma brenda zaštitnih maski.

U ovoj epizodi ćemo imati priliku da predstavimo inovativno rešenje, proizašlo iz krizne situacije, tj. pandemije izazvane virusom COVID-19. Vida Medić, osnivačica ovog inovativnog rešenja odgovoriće na to šta joj je predstavljalo najveći izazov, a šta smatra kao najveći uspeh.  Vida će u ovoj epizodi otkriti i dati savete kako izvući najbolje iz nezahvalne situacije i vremena pandemije u kome se nalazimo.

Kome je namenjena ova epizoda?

Ova epizoda je namenjena osobama koje nisu definisale svoju inovaciju niti su detaljnije razmišljale o tome da uđu u preduzetničke vode, ali poseduju izraženu sposobnost za rešavanje problema, liderske sposobnosti i proaktivni pristup. Cilj epizode je da se takve osobe inspirišu i informišu o ovakvoj karijernoj opciji.

O inovatoru

Vida Medić je osnivačica brenda stilizovanih maski Neoma. Pored velikih sportskih postignuća kao državna prvakinja u triatlonu i kreativne crte koju poseduje, Vida je uspešna preduzetnica o čijem karijernom putu, pronalaženju šanse u krizi i planovima za dalje ćemo imati više prilike da čujemo u ovoj epizodi serijala.

Prijava

Deveta epizoda serijala „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” biće emitovana u ponedeljak, 23. avgusta, sa početkom u 18 časova. Svi zainteresovani koji žele da čuju priču Vide Medić se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na ovom linku.

Total
0
Shares