A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

„Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije: Nemanja Divjak” — serijal epizoda

Ovog leta smo započeli serijal epizoda pod nazivom „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” kroz koje ćemo predstaviti inovatore i preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim tehnološkim oblastima.

U šestoj epizodi serijala, 2. avgusta u 18 časova, gost će biti Nemanja Divjak, suosnivač kompanija Publitio i Tummy Games.

Tokom nove epizode serijala predstavićemo Nemanjin karijerni put, koji će pokazati kako se radom u Srbiji može stvori proizvod koji ima više miliona korisnika. On će govoriti o tome kakva je perspektiva preduzetnika koji prolazi kroz više različitih tipova industrija i biznisa, a gledaoci će imati priliku da saznaju i na koji način mogu biti uspešni na svetskom tržištu ako rade iz Srbije.

Kome je namenjena ova epizoda?

Ova epizoda je namenjena osobama koje su osnovale svoj startap i preduzetnicima koji su na putu da razviju uspešan startap biznis, onima koji već rade na svom startapu i razmišljaju o sledećem koraku, ali i onima koji su zainteresovani da pokrenu svoj biznis.

O inovatoru

Nemanja Divjak je serijski preduzentik, suvlasnik Publitio platforme i studija video igara Tummy Games. Nemanja 2016. suosniva studio Tummy Games koji danas ima četiri hit igre sa preko 80 miliona igrača. Uporedo sa svojim bratom Vujadinom, pokreće startap Publitio koji koristi 50.000 korisnika, a više od 10.000 vebsajtova na njemu hostuje svoj video sadržaj.

Prijava

Šesta epizoda serijala „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” biće emitovana u ponedeljak, 2. avgusta, sa početkom u 18 časova. Svi zainteresovani koji žele da čuju priču Nemanje Divjaka se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na ovom linku.

 

Total
0
Shares