A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Do 60.000 evra za vaš startap ili SME – prijavite se za Raw Materials Booster

EIT Raw Materials, ogranak Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju u oblasti metala, minerala i naprednih materijala poziva sve inovatore, startape i mala i srednja preduzeća da se prijave na Booster poziv.

Imate startap, malo ili srednje preduzeće koje nudi inovativna rešenja koja bi pomogla u sektoru za rude i minerale? Prijavite se za Raw Materials Booster program da biste dobili finansijsku podršku i pristup partnerskoj mreži EIT Raw Materials kako biste proširili svoje poslovanje.

RM Booster program pruža podršku novoosnovanim preduzećima i malim i srednjim preduzećima u razvoju inovativnih proizvoda i usluga koji mogu uticati na poboljšanje sektora sirovina ili koristiti njihovim partnerima. Osim finansiranja i prilagođenih usluga, odabrani timovi će dobiti pristup partnerskoj mreži EIT Raw Materials i imati prilike da validiraju i testiraju svoj proizvod u industriji.

Tematski okviri

  • Istraživanje i procena resursa sirovina
  • Povećana efikasnost resursa u mineralnim i metalurškim procesima
  • Recikliranje i optimizacija sistema za proizvode koji se više ne koriste
  • Alternative kritičnih i otrovnih materijala u proizvodima za optimalne performanse
  • Dizajn proizvoda i usluga za cirkularnu ekonomiju
  • Rudarstvo u izazovnim okruženjima

Visoko su cenjena inovativna rešenja zasnovana na veštačkoj inteligenciji, mašinskom učenju, virtualnoj stvarnosti itd.

Takođe, jedno od sekundarnih grana i oblasti u kojima se može naći rešenje jesu održivi materijali za buduću mobilnost; baterije, gorivne ćelije, magneti; alternativni materijali, kompoziti ili legure koje bi mogle zameniti teške čelike i metale u ovoj industriji; sirovine i cirkularna društva (novi održivi poslovni modeli kao što su ponovna upotreba, popravak, prerada).

Prijave

Zainteresovani timovi se mogu prijaviti na program gde mogu dodatno da uče o poslovnom razvoju, rade sa mentorima, imaju prilike da validiraju i testiraju svoj proizvod u industriji i osvoje vredne nagrade. 

Rok za prijavu je 3. septembar putem linka.

Za sva dodatna pitanja o samom programu i prijavama, možete nas kontaktirati na [email protected]

Total
0
Shares