A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Druga sezona KULT:R koncepta svake srede u klubu Kult

Kroz serijal događaja koji predstavljaju jedinstvenu kombinaciju žurke i video zapisa DJ setova lokalnih izvođača, kao i stranih umetnika, klub Kult nastavlja da razvija KULT:R platformu. Svake srede, kroz ovaj projekat, u klubu Kult i na njegovom YouTube kanalu biće predstavljeni intimni i ekskluzivni DJ setovi kako novih talenata, tako i poznatih muzičara i DJ-eva. 

Stvarajući autentično iskustvo za izvođače i publiku, KULT:R serijal ima za cilj da postane važan deo elektronske muzičke kulture, kao ključna tačka za otkrivanje novih talenata, komuna za susrete sa istomišljenicima i platforma za praćenje najnovijih trendova u elektronskoj muzici. 

KULT:R at klub Kult

U sredu 8. novembra na prvoj KULT:R žurci ove sezone DJ pult zauzeće jedan od pionira beogradske scene Dejan Milićević, Kid Kimi i Rade Badjin. 

Dejan Milićević jedan je od najboljih regionalnih DJ-eva i producenata koji već skoro 30 godina uspešno vlada elektronskom scenom. Njegov stil predstavlja fuziju house-a i techna, u kojoj se prepliću andergraund trake kako najnovije produkcije, tako i stari klasici. Dejanovo bogat muzički opus broji više od 100 izdanja i četiri studijska albuma, za etikete Plastic City, Suara, Liebe Detail, Gillesku, Night Light, Recycled Loops, kao i njegov lejbl Tit Zero Recordings.

Kid Kimi poznat je po svom jedinstvenom odabiru često i zaboravljenih traka i dubokim bass linijama. Propagira poseban muzički spektar, dok u svojim setovima eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima, dokazujući da DJ-ing ne zna za granice, uvek u fuziji ambienta, deepa, duba, house-a i techna.

Rade Badjin je umetnik, DJ i muzičar. Svoju muzičku viziju razvijao je odrastajući na Floridi, prateći party scenu, noćni život i konferencije poput WMC u Miamiju, ADE u Amsterdamu i IMS na Ibizi. Koristeći analogne dram mašine i sintisajzere Rade stvara muziku, i nastupa na gramofonima, predstavljajući svoju viziju techna kojeg naziva deep, dub, Detroit techno.

Druga KULT:R žurka ovog meseca biće održana 15. novembra, uz ženski program u sastavu Dea Tosh, Anya i Una Nikolić, treća 22. novembra uz nastupe MNVB, Secret Guset i Janka i četvrta 29. novembra kada će se za DJ pultom naći Nexie, Illusory i Nikola Mihailović. 

Ulaz na sve KULT:R događaje je slobodan. 

Kult se nalazi na adresi Čumićevo sokače, ulaz iz Nušićeve (iza starog bioskopa Kosmaj), radno vreme kluba je od 23 do 5, a starosna granica za ulazak u klub je 23 godine.

 

Total
0
Shares