A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Moć Mladog Meseca, drevne Kakao ceremonije i ekstatičnog plesa ponovo stiže u beogradske Silose

Nakon prvog New Moon Ecstatic Cacao događaja koji je izazvao veliko oduševljenje publike, Ada Divine Awakening i EXIT festival 12. novembra donose još jedno veče Mladog Meseca i ekstatičnog plesa u beogradske Silose u okviru trodnevnog Belgrade Takeover događaja. Jedinstveni osećaj slobode koju donosi ADA iskustvo i ovog puta preuzeće unikatni prostor pored Dunava, za veče ispunjeno mirisom i ukusom najkvalitetnijeg, čistog kakaa iz Gvatemale koji podiže životnu energiju i otvara srce, meditacijom i ekstatičnim plesom koji oslobađa um i telo. Namera događaja New Moon Ecstatic Cacao je pronalazak nove iskre koja svim učesnicima donosi pojačanu životnu energiju, osećaj ispunjenosti i zadovoljstva sobom, kao i samospoznaju neophodnu za usavršavanje svakog segmenta življenja. 

Ada Divine Awakening New Moon Ecstatic Dance

U nedelju, 12. novembra od 17 časova, u beogradske Silose ponovo će se useliti jedinstvena magija koju donosi ADA zajednica. Veče će započeti Ksenija Lea Ronai sa drevnom Kakao ceremonijom koja je neizostavna uvertira u stanje potpunog mira i slobode koje će ostatak programa doneti svakom posetiocu. U mnogim kulturama biljka kakaa je sveta, a napitak od ove biljke naziva se i hranom bogova. Veruje se da poseduje mistične i transformativne kvalitete koji povezuju fizičko i duhovno biće,  ovaj eliksir otvara srce i stvara most do viših stanja svesti. 

Muzički program podeljen je u dva različita segmenta, oba izabrana da neguju duh, svaki na svoj način. Posestioci će prvo uploviti u gotovo himnično pevanje sa Bhakti bendom i umiljatim i umirujućim glasom magične Lave. Drevne melodije bhakti joge kombinovane sa modernim zvucima iskustvo su za sebe, i u potpunosti uvlače publiku u jedan poseban univerzum – u stanje svesti izvan sebe i sopstvenih ograničenja.

Drugi deo večeri posvećen je ekstatičnom plesu čija moć vodi do samog zenita energije života, na put pronalaženja sebe, svoje bezgranične slobode i konekcije sa svetom koji okružuje svakoga od nas. Ritmove i melodije diktiraće DJ Human Rias, član Exitove porodice poznat po tome što srce ne drži na rukavu već na DJ pultu, i predivna Yelisaveta, DJ-ica i pijanistkinja čija energija doseže neverovatne visine. Kraj večeri rezervisan je za Temple Night, bezbedan prostor za pronalaženje i ostvarivanje konekcija između posetilaca. 

Ada Divine Awakening festival je tokom svoje tri godine postojanja okupio verno pleme ljudi čija želja je da žive iskrenije, srećnije i kvalitetnije. Transformacija je osnovna misija Ada Divine Awakening retreat-a i njegova moć pokazana je iznova i iznova kroz iskustva vernih posetilaca koji mu se vraćaju i šalju ljubav tokom cele godine. Kao i svaka porodica, ADA zajednica raširenih ruku dočekuje nove članove, a New Moon Ecstatic Cacao savršeno je mesto za pravljenje prvog koraka ka ujedinjenosti u slobodi, miru, ljubavi i razumevanju. 

U okviru EXIT Belgrade Takeover vikenda održaće se tri događaja, šlagvort će dati jedinstveni i mračni, maskirani DJ i producent Boris Brejcha svojim nastupom u Glavnom Hangaru Luke Beograd, u petak 10. Novembra. Odmah sutradan Glavni Hangar ispuniće groznica subotnje večeri uz DJ dvojce Artbat i Adana Twins, koji će uz lokalnu podršku doneti neponovljivo No Sleep iskustvo najvernijim rejverima. Neophodno uzemljenje u beogradske Silose doneće New Moon Ecstatic Cacao kao treći događaj velikog Belgrade Takeovera koji će postaviti krunu na vikend ispunjen muzikom, plesom, i neponovljivim momentima sa prijateljima. 

U ponudi su ulaznice za celo New Moon Ecstatic Dance iskustvo po ceni od 2.290 RSD, i za samo ekstatičan ples po ceni od 1.290 RSD sa popustom od 50% u odnosu na finalnu cenu. Ulaznice su dostupne na Gigs Tix prodajnim mestima i online. Aktuelna cena ulaznica važiće najkasnije do 3. novembra do kraja dana. 

Fotografije: ADA Photo Team.

Total
0
Shares