A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Tuborg Lovefest nominovan za najbolji veliki regionalni festival

Glasaj i osvoji ulaznicu za Tuborg Lovefest 2024! Tuborg Lovefest nominovan za najbolji veliki regionalni festival. Posle rekordnog izdanja ovogodišnjeg festivala, Tuborg Lovefest nominovan je za još jedno veliko priznanje. Ovog puta nominacija za najbolji veliki regionalni festival dolazi iz Hrvatske, u okviru projekta „Ambasador“, čiji je osnivač sada već veoma zapažen muzički portal klubskascena.hr. 

Glasaj i osvoji ulaznicu za Tuborg Lovefest 2024 

Glasanje je otvoreno do 12. novembra, možete glasati klikom OVDE, a ukoliko posetite Instagram stranicu lovefest.rs i u komentaru tagujete osobu koju biste poveli na festival, imate šansu da osvojite VIP ulaznice za Lovefest 2024.  Lovefest se inače našao u trci sa još četiri najpoznatija open air festivala iz Srbije i Hrvatske. 

Sedma dodela nagrade „Ambasador“ biće održana 30. novembra u Zagrebu, a takmičenje je otvoreno za čak 42 kategorije među kojima su i klub godine, najbolji soundsystem, bend, najkreativnija fotografija, najbolji di-džej godine, regionalni radio, kao i nagrade za poseban doprinos sceni. 


Još samo tri nedelje do Lovefest RAW eventa 

Novi serijal beogradskih događaja pod nazivom Tuborg Lovefest Raw počinje 24. novembra u klubu Drugstore nastupom berlinskog tehno di-džeja KlangKuenstlera. Njegovo ime je možda nekima teško za izgovaranje, ali je zato njegova muzika prestoničkim klaberima toliko bliska, da je prva faza ulaznica rasprodata u rekordnom roku i to za manje od pet sati. Ulaznice su dostupne za kupovinu putem www.lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gigstixa. Osim KlangKuenstlera, kome će ovo biti treća poseta Srbiji, 24. novembra na Tuborg Lovefest Raw nastupiće i DJ Lag, Katalina, Muhi, Luka Jukić, kao i dvojac Micy.Vid i Ivv.Lmtd

 

Total
0
Shares