A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

KRID 3 ruši rekorde na bioskopskim blagajnama

Ovog vikenda u bioskope širom sveta stigao je KRID 3, novi film Majkla B. Džordana, koji je uz glavnu ulogu Adonisa Krida, preuzeo i rediteljsku palicu u trećem delu poznate franšize.
KRID 3 ne samo da je dominirao na bioskopskim blagajnama već beleži i rekordno otvaranje franšize. S globalnom vikend zaradom od $100.4 miliona srušio je rekord otvaranja KRID franšize, ali i ostalih sportskih franšiza svih vremena!

Novi bioskopski hit kompanije Warner Bros i MGM, u distribuciji Blitz filma, i u domaćim bioskopima ruši rekorde na bioskopskim blagajnama. U Srbiji je KRID 3 pogledalo 10.910  gledalaca sa zaradom od 5.975.489,00 RSD, značajno više od prva dva nastavka filma!
Krid 3 je ujedno i najbolje otvaranje filma sa Majklom B. Džordanom u glavnoj ulozi.

Uz Majkla B. Džordana u filmu glume još i Tesa Tompson, Džonatan Majors, Vud Haris, Florian Muntianu, Mila Kent i Filisija Rašad.

KRID 3 u distribuciji Blitza preporučujemo da pogledate u  IMAX® i 4DX®  formatima jer se radi o filmu koji jednostavno mora da se pogleda na velikom platnu! Borbe, akcija – želite to pogledate  izbliza i lično, želite da osetite svaki udarac, da čujete svaki udarac, da vidite svaku kap znoja i kap krvi.

 

Photo & Video credits: Blitz Film & Video Distribucija d.o.o. 

 

 

Total
0
Shares