A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Konkurs Galerije CK Masuka u Velikoj Plani za 2024.

20.10.2023 | 15:04

Konkurs Galerije CK Masuka u Velikoj Plani za 2024.


Galerija Centra za kulturu “Masuka” u Velikoj Plani raspisala je konkurs za samostalne izložbe u 2024. godini, koji je otvoren do 5. novembra 2023.

Konkurs je raspisan za 10 slobodnih termina za samostalne izložbe i grupne projekte u 2024. godini.

Poziv je upućen svim zainteresovanim likovnim i primenjenim akademskim umetnicima da daju svoje predloge za organizaciju samostalnih ili grupnih izložbi.

Dokumentacija za konkurs treba da sadrži:
– 5 fotografija radova koji se predlažu za izložbu, sa nazivom, naznačenom dimenzijom, tehnikom i godinom nastanka (300 dpi: U slučaju da izložba bude prihvaćena te fotografije biće korišćene za štampani materijal)
– profesionalnu biografiju autora
– tehnički opis izložbe
– kontakt adresu, e-mail adresu i telefone.

Nepotpun konkursni materijal neće biti razmatran.

Dokumentaciju naslovljenu imenom i prezimenom autora treba poslati na imejl galerijaczkmasuka@gmail.com, uz napomenu “Konkurs za izlaganje u Galeriji Centra za kulturu “Masuka” – Velika Plana u 2024”.

Centar za kulturu “Masuka” obavezuje se da postavi izložbu, organizuje otvaranje, medijsku podršku, štampa katalog i ostali propratni materijal, obezbedi prenoćište i smeštaj za autora.

O detaljima svake izložbe pojedinačno će se dogovarati autor i kustos Galerije CK “Masuka”. Troškove slanja i vraćanja radova snose autori,.

O odabiru izložbi odlučiće Umetnički savet Galerije Centra za kulturu “Masuka”. Svi prijavljeni autori će biti obavešteni o rezultatima konkursa putem imejla do 15. novembra 2023. godine, kada će biti precizirani termini realizacije odabranih izložbi.

Kontakt za dodatne informacije: 026/516 024, 061/256 5858 i 066/150 374 (Miroslav Jovanović) ili na imejl galerijaczkmasuka@gmail.com.

*Foto: Pixabay

(SEEcult.org)

Total
0
Shares