A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Otvoren poslovni objekat GTC X

Otvoren poslovni objekat GTC XSvečano je otvoren poslovni objekat GTC X u Bulevaru Milutina Milankovića, investicija jednog od vodećih investitora u oblasti poslovnih nekretnina u zemlji kompanije GTC Srbija. Sa oko 140.000m2 modernog poslovnog prostora u svom portfoliju, ova kompanija je novim projektom ponudila tržištu dodatnih 17.000m2 prvoklasnog radnog prostora. Moderni objekat već je primio deo zakupaca koji se polako useljavaju u zdanje na Novom Beogradu, a među njima su domaće IT kompanije HTEC Group i Tenderly, međunarodna konsultantska kuća Mazars, kompanija za pružanje korisničke podrške Webhelp i drugi.

Specifičnu arhitekturu objekta karakteriše ukrštanje dva trakta u obliku slova X, što ga čini jednim od najzanimljivijih objekata u nizu poslovnih zgrada u Bulevaru Milutina Milankovića. Ukupna bruto površina objekta iznosi 31.700m2, raspoređenih na 10 nadzemnih i tri podzemne etaže (3Po+Pr+8+Te), gde se u trospratnoj garaži nalazi preko 300 parking mesta. Oblikovanje objekta i velike staklene površine stvaraju human ambijent sa dosta prirodnog svetla, a ulazni hol dvospratne visine opremljen je atraktivnim LED ekranom površine 70m2 i visoke rezolucije sa 25 miliona piksela. Spratovi su otvorenog tipa, pa su korisnici u potpunoj slobodi da sami uređuju izgled i organizaciju svog prostora, a na svakom spratu nalaze se i po dve terase ukupne površine 50m2. Objekat opslužuje i 6 liftova sa direktnim pristupom garaži.

GTC X kao i svi dosadašnji GTC projekti, projektovan je i izveden u skladu sa prestižnim GOLD LEED sertifikatom, međunarodno priznatim sertifikacionim programom gradnje energetski visoko efikasnih objekata. U želji da dodatno pokažu svoju posvećenost održivosti, povodom otvaranja zgrade GTC X, predstavnici kompanije poklonili su Gradu Beogradu 100 sadnica mladog drveća zasađenog na levoj obali Save.

Total
0
Shares