A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Savremeni uslovi u novoj zgradi FON-a

Savremeni uslovi u novoj zgradi FON-aIzgradnja aneksa zgrade Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu je završena i objekat je spreman da primi prve studente ovog fakulteta. Objekat koji je krenuo da se gradi na prolece 2020. godine, nalazi se u krugu postojeće zgrade na Voždovcu, a toplom vezom dva objekta su međusobno povezana u jednu funkcionalnu celinu. Ukupna bruto kvadratura novoizgrađenog aneksa iznosi 6.000m2, uključujući i podzemnu garažu sa 55 parking mesta.

Na primzemlju se nalazi ulazni hol, velika čitaonica sa 100 mesta i bibliotekom, putnički liftovi i stepeništa, kao i deo tehničkih prostorija. Na prvom i drugom spratu nalazi se po jedan amfiteatar sa 200 mesta i prateća sala za nastavu od 60 mesta, deo za vertikalnu komunkaciju sa liftovima i pristup toploj vezi ka staroj zgradi. Treći sprat poseduje tri sale za nastavu, svaka sa po 60 mesta, imaće labоratoriju sa 24 mesta i jednu multifunkcionalnu salu za prezentacije. Poslednji četvrti sprat namenjen je kabinetima za nastavnike sa posebnom salom za sastanke kolegijuma.

Projekat nove zgrade Fakulteta organizacionih nauka izradio je projektni biro Krip Inženjering, dok je radove izvela kompanija M Enterijer gradnja d.o.o. U prilogu pogledajte galeriju fotografija enterijera tek završenog aneksa FON-a.

Total
0
Shares