A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Zašto ne smete propustiti otvaranje Barutane i Gather Together žurku!

Otvaranje devete sezone Barutane ovog petka neće biti početak samo jedne nove Barutanine priče, već i jedna nova etapa u nastupima Kristijana Molnara. Ovo će biti njegov prvi showcase i prvi Gather Together događaj

Po čemu je ova žurka posebna? Kristijan Molnar će nastupati sa ljudima sa kojima je sarađivao i koji su ostavili trag na njegovu karijeru, a prvi od njih je sjajni hitmejker Jimi Jules, a publiku očekuje njihov ekskluzivni back2back set kojim će otvori sezonu letnjih žurki na Kalemegdanu.

Vrhunska produkcija će uključiti veoma ozbiljno osvetljenje, dim mašine, Funtkion One ozvučenje, a Barutana će imati unikatan izgled i poziciju stejdža i zona, pa je ovo jedinstvena prilika da uživate u takvom ambijentu.

Koliko je sve ovo ozbiljno najbolje govori ko sve pomaže Kristijanu u ostvarivanju ovog projekta. 

Uz Kristijana je tu i Andreas Vollmer, berlinski dizajner svetla i programer. Njegova kompanija company FADENKREUZ Productions radila je na projektima kao što su “Performing Arts Festival Berlin”,”Open Air Gampel” and “The Healing” – Art Installation, a dovoljno je reći da je jedan od ljudi sa kojima je Andreas išao na turneju na kojoj je bio zadužen za osvetljenje i Paul Kalkbrenner.

Za stejdž i vizuale zadužen je Robert Protzman, čovek koji je, između ostalog, redizajnirao berlinski klub FUSION i neko ko je radio sa INNERVISIONS, LOST IN A MOMENT, Claptone, Sébastien Léger, Fritz Kalkbrenner…

Sam plakat radio je Trevor Jackson, prestižni umetnik koji već 20 godina stvara na sceni, a sarađivao je sa U2, Massive Attack, Four Tet, LCD Soundsytem i mnogim drugima.

Nakon sjajnog seta na žurci zagrevanja za CDE i pozitivnih reakcija publike, talentovani Jimi Jules se vraća u Beograd da sa klaberima podeli puno nove, dobre muzike. U novembru prošle godine objavio hit singl „My City’s on fire“ koji je doslovno „zapalio“ klupske podijume i top liste, a ujedno je predstavljao i najavu albuma „+“ koji je objavljen krajem marta meseca za Dixonov Innervisions lejbl.

Central Dance Event Warm Up: Aftermovie

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme i Gigs Tix i Ticket Vision prodajnih mreža, po ceni od 990 dinara za regularnu i 1390 dinara za VIP.

 

Total
0
Shares