A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Tesla Nation R&D događaj #2: Razvojni put jednog digitalnog proizvoda — od MVP faze do lansiranja

Na pomolu je još jedan Tesla Nation R&D događaj koji je posvećen promociji uspešnih partnerstava preduzetnika i profesionalaca iz Srbije i razvijenih tržišta. Na ovim događajima, koje organizuje Tesla Nation uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Inicijative Digitalna Srbija, biće predstavljena već uspešna partnerstva, gde će predavači govoriti o svojim iskustvima i prezentovati prave studije slučaja iz prakse, čime će se povećati razmena znanja i motivacija za stvaranje novih dugotrajnih partnerstava.

Tokom drugog po redu Tesla Nation R&D događaja, Nemanja Vladisavljević, CTO kompanije Presta, pričaće o razvojnom putu startapa Klinika, platformi za efikasno vođenje celokupnog poslovanja akupunkturnih klinika, koji su suosnovali zajedno sa partnerom iz Amerike. Biće reči o izgradnji MVP-a, razvoju samog proizvoda, problemima na koje su nailazili i načinima na koje su ih rešavali, pa sve do faze lansiranja proizvoda.

Predavanje će trajati oko 30 minuta, a nakon toga će gledaoci imati prilike da postave pitanja.

Kome je namenjeno predavanje

Predavanje je namenjeno IT profesionalcima i programerima, kao i svima koje zanima tehnologija, programiranje i razvoj digitalnih proizvoda. 

Prijave

Tesla Nation R&D predavanje će biti održano onlajn 17. maja u 18 časova. Svi zainteresovani se za predavanje mogu prijaviti putem ove forme.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.

Total
0
Shares