A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Višemesečni program podrške i nagrada od 10.000 evra za inovatore i startape u ranoj fazi – prijavi se na EIT Jumpstarter

Otvorene su prijave za EIT Jumpstarter, pre-akcelearatorski program Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT).

Ovaj program pomaže razvoj inovativnih ideja od strane timova ili startapa. Omogućava validaciju ideja i pomaže izgradnju održivog poslovnog modela. Ove godine glavne tematske oblasti u fokusu razvoja su: EIT Health, EIT Raw Materials, EIT Food, EIT Innoenergy, EIT Manufacturing, EIT Urban Mobility.

O programu

Program se sastoji iz četiri faze i traje osam meseci. Tokom tog perioda timovi će imati priliku da pronađu najbolji poslovni model za svoju inovativnu ideju i nauče kako da razviju svoj posao, segmentišu tržište, upravljaju finansijama, osnovama ulaganja i pravnim odnosima. Radiće sa najboljim stručnjacima, trenerima i mentorima, kreativnim zajednicama i stećiće jedinstveno znanje koje će moći da primene na svoju ideju.

Faze programa:

  • Podnošenje prijave – prijavljivanje putem kratkog opisa ideje o predloženom inovativnom proizvodu ili usluzi, odgovarajući na unapred određena pitanja.
  • Boot Camp i Coaching – dvodnevni kamp na kom će prijavljeni biti obučeni o osnovnim poslovnim veštinama (poslovno modeliranje, pitching itd.) sa predstavnicima i edukatorima iz drugih delova Evrope.
  • Lokalni zajednički treninzi – timovi koji su prošli u treću fazu biće pozvani na lokalne treninge koje će sprovoditi edukatori i mentori neke od zemalja članica, da uz njihovu pomoć rade na razvijanju svoje ideje i podele svoja iskustva.
  • Mentorstvo i predstavljanje – timovi koji su prošli u četvrtu fazu uz pomoć mentora će se pripremati za predstavljanje na finalnom takmičenju.

Najbolji timovi iz svake kategorije imaće priliku da osvoje novčanu nagradu od 2000 do 10.000 evra.

Kome je program namenjen?

Poziv je namenjen timovima koji su u ranoj fazi razvijanja biznis ideje, proizvoda ili usluge u sklopu tematskih okvira, koji smatraju da imaju inovativnu ponudu i vide priliku za dalji razvoj.

Prijava

Rok za prijavu je 10. april 2022. putem ovog linka.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na [email protected] .

Total
0
Shares