A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Raspisan tender za garažu kod Hrama Svetog Save

Raspisan tender za garažu kod Hrama Svetog SaveKrajem prošle nedelje “Parking Servis” je raspisao tender za projektovanje i izgradnju još jedne podzemne garaže, ovog puta u Skerlićevoj ulici na Vračaru. Uz nedavno potpisivanje izvođačkog ugovora za garažu kod hale Pinki u Zemunu, posle puno godina “Parking Servis” je ovim projektima započeo dugo najavljivan investicioni ciklus u nove javna parkirališta. Garaža u Skerlićevoj nalaziće se u srcu Vračara u čijem se bližem okruženju nalaze Hram Svetog Save, Narodna biblioteka, Stomatološki fakultet, Karađorđev park i brojne druge institucije.

Garaža u Skerlićevoj će biti na tri nivoa i imaće 348 parking mesta, uključujući i 20 mesta za parkiranje osoba sa invaliditetom na ukupnoj površini od 11.660 metara kvadratnih. Planirano je da garaža „Skerlićeva” ima dva lifta i tri sigurnosna stepeništa. Dimenzije liftova biće prilagođene kretanju osoba sa invaliditetom. Predviđeno je da garaža „Skerlićeva” ima sve standardne komunalne i protivpožarne instalacije, kao i savremeni ventilacioni sistem koji će filtracijom izduvnih gasova iz garaže doprineti zaštiti životne sredine i okolnih objekata.

Otvaranje tendera će se obaviti 9. maja nakon čega će izabrani izvođač izvesti projektovanje, dok je početak radova na izgradnji garaže planiran za početak sledeće godine.

Total
0
Shares