A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Sedma srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

Sedma srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastruktureTradicionalno najavljujemo organizaciju Sedme srpske konferencije o razvoju nekretnina i infrastrukture koja će se održati u utorak, 22. marta 2022. godine u hotelu Metropol Palace u Beogradu. Sedma konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture u Srbiji ima za cilj razmenu informacija i ideja o razvoju nekretnina, infrastructure i tržištu nekretnina kako u Srbiji, tako i u širem regionu. Konferencija svake godine okuplja preko 250 učesnika-predstavnika. Govornici se ističu po bogatom višegodišnjem iskustvu iz oblasti nekretnina. Ovogodišnja konferencija će prikazati vizije, izazove i mogućnosti napretka u oblastima nekretnina i infrastructure, nove trendove finansiranja, trenutne, kao i potencijalne, probleme sa kojima se suočava ova oblast.

Teme ovogodišnje konferencije su Sektor za razvoj imovine i infrastructure: mogućnosti ulaganja i rasta; Nekretnine – Novi trendovi – Zelene zgrade, parkovi, obnovljivi izvori energije; Standardi procene vrednosti imovine i njihov uticaj na privredu; Poslovni i stambeni razvoj u Srbiji i regionu; Budućnost logistike, retail & šoping centara; Beograd: Sadašnje stanje i budući izgled; Projektno finansiranje imovine i infrastrukture: Izazovi i implementacija.

Pokrovitelji konferencije su Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastructure, Društvo procenitelja Srbije, Evropska banka za investicije, Savet stranih investitora, Nacionalno udruženje procenitelja i Privredna komora Srbije.

Medijski sponzori konferencije su Halo oglasi nekretnine, portal E2, Beobuild.rs, Sasomange.rs, Ekapija, i Kancelarijainfo.rs, Evropa Property.com i  Gradjevinarstvo.rs.

Za više informacija o konferenciji ukjlučujući i listu govornika možete posetiti sajt www.realestateconference.rs

Total
0
Shares