A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Trening poslovne komunikacije i javnog nastupa

Startit centar Beograd, u okviru evropskog projekta EIT Food, organizuje višednevni trening poslovne komunikacije i javnog nastupa za studente.

Trening obuhvata dva dana edukacije i praktičnih radionica uz vođstvo stručnjaka iz oblasti poslovne komunikacije i javnog nastupa. Učesnici će steći znanja o vrstama i značaju poslovne komunikacije, veštinama pisane i usmene komunikacije, kao i komunikacije sa klijentima i saradnicima. Trening javnog nastupa omogućiće učesnicima da savladaju najčešće prepreke poput upravljanja tremom i emocijama, kao i da unaprede prezentacione tehnike i veštine. Završni dan programa pruža priliku učesnicima da primene stečeno znanje kroz tematske zadatke i da dobiju povratne informacije i smernice za dalji rad od strane mentora. Trening je intenzivan i podrazumeva višečasovne radionice i predavanja, uz dovoljno vremena između njih za pripremu zadataka i prezentacija. Program ima za cilj povećanje šansi mladih za uspeh u profesionalnom angažovanju nakon studija kroz osnaživanje ličnih kapaciteta i učenje kompetitivnih veština.

Kome je ovaj trening namenjen/ko može da se prijavi?

Program je otvoren za studente poljoprivrednog i srodnih fakulteta, poput agronomije, biohemije, tehnologije i drugih. Poziv je otvoren i za stručnjake, istraživače, preduzetnike ili entuzijaste u oblasti proizvodnje hrane i poljoprivrede, nezavisno od njihovog obrazovanja. 

Program će se odvijati tokom poslednje nedelje marta i prve nedelje aprila (od petka 25. marta do petka 1. aprila), a detaljna agenda događaja biće dostavljena prijavljenim učesnicima.

Prijave

Prijave su otvorene do 20. marta u 23:59 časova na ovom linku

Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati na: [email protected]

Total
0
Shares