A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Preduzetničke priče — Tijana Tašin: “Kako su mi svestrana interesovanja i istrajnost pomogli da uspešan biznis razvijem već u ranim dvadesetim”

Najnovija epizoda iz serijala Preduzetničkih priča, zakazana za 9. mart u 19 časova, predstavlja mladu preduzetnicu Tijanu Tašin, suosnivačicu  TerraCore Technologies, koja je svoje različite ideje pretvorila u uspešne poslovne poduhvate.

Tijana će pričati o svojim počecima i sticanju iskustva još iz perioda studiranja, kako je svoja mnogobrojna različita interesovanja iskoristila za razvoj sopstvenih bizinisa, kako je izgledao prelaz iz proizvodnog u uslužni bitnis i sa kojim se sve izazovima susrela u tom procesu, ali i kako je vrlo rano shvatila da ne bi želela da njen karijerni put jednoga dana bude ograničavajuća okolnost za skladan porodični život.

Kome je namenjen ovaj događaj?

Ova epizoda je namenjena osobama koje nisu celog života razmišljale o tome da uđu u preduzetničke vode, ali poseduju izraženu sposobnost za rešavanje problema, liderske sposobnosti i proaktivni pristup. Cilj događaja je da se takve osobe inspirišu i informišu o karijernim prilikama u svetu preduzetništva.

O preduzetnici

Pre nego što je ušla u startap vode i osnovala sopstveni biznis, Tijana Tašin se bavila marketingom, PR-om i projektnim menadžmentom. Spajanjem različitih interesovanja, 2017. godine, zajedno sa svojim partnerom osnovala je svoju prvu kompaniju. Yolobook je nastao kao rezultat želje da se proizvod koji je već postojao na inostranom tržištu, prilagodi i približi domaćem tržištu. Posle nešto manje od dve godine i uspešnog poslovanja ovog brenda za izradu unikatnih foto albuma, Tijana pokreće još jednu kompaniju – ovoga puta sa potpuno različitom delatnošću. ZDRA brending agencija okrenuta je radu sa klijentima, a njihov glavni cilj jeste kreiranje vizuelnog identiteta koji će savršeno odražavati svaki deo organizacije klijenta. Krajem 2020. Tijana i njen partner okreću se fintech industriji i razvoju softvera, pa tako agencija ubrzo postaje TerraCore Technologies i oni trenutno rade na razvoju Fiat & Crypto Wallet-a i digitalne banke.

Prijava

Događaj će biti održan u sredu, 9. marta od 19 časova na YouTube platformi. Prijave su otvorene svima, uz neophodno popunjavanje formulara na linku.

Total
0
Shares