A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Kako najbolje optimizovati crawl budget za velike sajtove — onlajn predavanje

Ukoliko želiš da saznaš više o tome na koji način Google rangira sajtove i kakva je uloga crawl budžeta u tome pridruži nam se na radionici na temu „Kako najbolje optimizovati crawl budget za velike sajtove”. Predavanje će održati Valentina Nakov, Tech SEO Lead u kompaniji Catena Media, u četvrtak, 24. februara u 18 časova.

Na radionici će učesnici imati priliku da saznaju više o optimizaciji crawl budget-a, kao jednoj od ključnih strategija za rangiranje svakog sajta. Saznaće kolika je njegova važnost za SEO, na koji način je potrebno da se optimizuje Google-ovo popisivanje sajtova, kao i zašto je ovde potrebna tehnička SEO ekspertiza.

Po završetku predavanja svi učesnici će imati priliku da postave pitanja predavaču.

Kome je predavanje namenjeno?

Predavanje je namenjeno svima koji žele da nauče kako da optimizuju crawl budžet na najbolji način, onima koji žele da nauče kako da što bolje pozicioniraju sajt u Google pretrazi, kao i svima koji žele da nauče nešto više o tehničkom SEO-u. 

Predavač

Valentina Nakov je zaposlena u kompaniji Catena Media na poziciji Technical SEO Team Lead. Iskustvo je stekla tokom 6 godina u digitalnom marketingu, radeći na različitim tipovima sajtova, na domaćem i stranom tržištu. Kroz rad, posebno se posvetila tehničkoj SEO kategoriji, optimizaciji infrastrukture sajtova kako bi pretraživači mogli lakše da crawluju i indeksiraju veb stranice.

Prijava

Onlajn predavanje će biti održano 24. februara, sa početkom u 18 časova. Učešće na radionici je besplatno i otvoreno za sve koji se prijave putem ove forme.

Total
0
Shares