A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Nova KULT:R žurka predstavlja ženske artiste – Deu Tosh, Anyu i Unu Nikolić

Kroz seriju događaja koja objedinjuje jedinstvenu kombinaciju žurke i video zapisa DJ setova kako lokalnih, tako i stranih umetnika, klub Kult nastavlja da razvija svoju KULT:R platformu. Sredom, putem ovog projekta, u klubu Kult i na njegovom YouTube kanalu biće predstavljeni intimni i ekskluzivni DJ setovi novih talenata i već afirmisanih muzičara.

Stvarajući autentično iskustvo za izvođače i publiku, KULT:R serijal ima za cilj da postane važan deo elektronske muzičke kulture, ključna tačka za otkrivanje novih talenata, mesto susreta istomišljenika i platforma za praćenje najnovijih trendova u elektronskoj muzici.

KULT:R at klub Kult

Na drugoj KULT:R žurci ove sezone, u sredu 15. novembra klub Kult predstavlja ženske artiste lokalne scene – za DJ pultom će se smenjivati Dea Tosh, Anya i Una Nikolić.

Na drugoj KULT:R žurci ove sezone, koja će biti održana 15. novembra, klub Kult predstavlja ženske umetnice lokalne scene – za DJ pultom će se smenjivati Dea Tosh, Anya i Una Nikolić. 

Nakon 20 godina provedenih na Islandu, pre više od decenije Dea Tosh se vratila svojim korenima i započela muzičku karijeru. Usledila su brojna gostovanja širom Evrope, kao i proboj na globalnu elektronsku scenu kroz saradnju sa producentom The Glitch na izdanju „Acid Drops“, za španski PACHA Recordings. Ova harizmatična DJ-ica svoju strast prema muzici i energiju prenosi kroz jedinstvenu kombinaciju tech house ritmova i modernog zvuka.

Anyina muzička selekcija najbolje se može opisati kao fuzija techna i progressiva. Od samog starta karijere, gostovala je u svim većim klubovima u regionu, i nastupala rame uz rame sa nekim od najzvučnijih imena domaće i strane DJ scene. Svaki Anyin set je mešavina najkvalitetnijeg techno zvuka, a energija i harizma koju ova dvadesetšestogodišnja Nišlijka poseduje, svakom njenom nastupu daju jedinstvenost samu po sebi.

Una Nikolić vlada klupskom scenom, kroz svaki njen segment, već 25 godina. Zbog širine svog muzičkog ukusa, ne definiše sebe kroz jedan pravac, te se njena track lista uglavnom sastoji od zaraznih, sofisticiranih, deep, tech, progressive house numera, uvek s preciznom tehnikom i ekstremnom elegancijom. Na sebi svojstven način, u svoje DJ setove unosi svežinu i neverovatnu energiju, provocirajući interakciju, intenzivne emocije i nezaboravno muzičko iskustvo.

Treća KULT:R žurka ovog meseca biće održana 22. novembra uz nastupe MNVB, Secret Guset i Janka i četvrta 29. novembra kada će se za DJ pultom naći Nexie, Illusory i Nikola Mihailović. 

Ulaz na sve KULT:R događaje je slobodan. 

Kult se nalazi na adresi Čumićevo sokače, ulaz iz Nušićeve (iza starog bioskopa Kosmaj), radno vreme kluba je od 23 do 5, a starosna granica za ulazak u klub je 23 godine.

 

Total
0
Shares