A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Otvoren Moxy Beograd

Otvoren Moxy BeogradRekonstrukcija nekadašnjeg hotela Park na uglu Njegoševe i Ulice Svetozara Markovića dovodi u Beograd još jednu perspektivnu franšizu Marriott hotelske grupacije. Nedavno otvoreni “Moxy Belgrade”, jedan je od blizu 140 hotela ovog lanca, prisutnog širom Severne Amerike, Evrope i azijsko-pacifičkog regiona i prvi takav na područiju jugoistočne Evrope. Modernizovano zdanje nudi gostima 131 sobu sa izborom pet različitih varijanti, kao i karakterističan nekonvencionalan pristup smeštaju i usluzi. Hotelski brend “Moxy” prepoznat je kao atraktivan i povoljan izbor za mlađe putnike i one koji se tako osećaju, a eklektičan ambijent upotpunjuju detalji iz istorije beogradske arhitekture i umetnosti.

“Moxy” privlači specifičnu grupu gostiju, što je doprinos celokupnoj turističkoj ponudi i atraktivnosti lokacije, ali i poseban izazov u upravljanju.

“Biti deo velike Moxy porodice znači dobiti priliku da ugostite jedan novi tip gostiju, po nekim novim znatno drugačijim pravilima, ali samim tim i potrebu da imate drugačiji tim saradnika, ljudstvo obučeno po nekim novim standardima, spremno da u svakom trenutku prati ritam potreba naših gostiju, pružajući im maksimum od svega što sam hotel, ali i Beograd kao destinacija ima da ponudi. Sa druge strane, verujemo da je upravo jedinstvenost Beograda to zbog čega je Beograd idealan partner Moxy duhu i onima koji taj duh slede širom planete, te da će stavljanjem na mapu Moxy hotela, ovaj deo sveta dodatno biti osvetljen za brojne goste sa svih strana, pružajući im jedno fascinantno iskustvo gostoprimstva i provoda”, ističe Tatjana Matić, direktorka hotela Moxy Belgrade.

Odmah po dolasku u hotel, prvo neobično iskustvo je prijava koja se ne obavlja na klasičnoj recepciji već u hotelskom baru uz koktel dobrodošlice. Enterijer poseduje funkcionalan zajednički prostor, podeljen u nekoliko celina, za opuštanje, upoznavanje, sastanke, a centralno postavljeni kamin – koji u tradicionalnoj srpskoj arhitekuri i kulturi predstavlja mesto porodičnog okupljanja – stvara atmosferu zajednice i udobni prostor za interakciju. Moxy Belgrade ima i jedan izuzetak u odnosu na druge hotele ovog brenda – PARK Gastro Bar u okviru hotela, otvoren za doručak, ručak i večeru, sa kvalitetnom ponudom internacionalne kuhinje.

Na prvom spratu hotela nalaze se i 2 konferencijske sale (Play i Move) koje zahvaljujući inovativnom rešenju i modularnosti elemenata lako prelaze u jedinstven prostor, dok se u prizemlju hotela nalazi i jedna manja sala za sastanke. Svim gostima je 24/7 dostupan bar hotela, Grab &Go opcija samoposluživanja, ali i fitnes centar, sa potpuno opremljenom teretanom i drugom opremom za vežbanje. Gostima hotela na usluzi je i podzemna garaža.

Photo: Christos Drazos
Total
0
Shares