A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

AFI City Zmaj spremno dočekuje zakupce

AFI City Zmaj spremno dočekuje zakupcePoslovni trendovi u svetu govore u korist izmeštanja kompanija na lokacije izvan centra grada, a poslovni parkovi širom sveta postali su izuzetno popularni i traženi zbog svojih prednosti. Prvi takav projekat u Beogradu bio je poslovni park Airport City Belgrade koji se i dalje razvija, a sredinom 2021. godine AFI Europe Serbia pokrenuo je izgradnju još jednog poslovnog parka u Beogradu. Izgradnja prve faze kompleksa AFI City Zmaj privodi se kraju ovih dana i ova faza obuhvata prva dva objekta sa ukupno 27.449 (GLA) kvadrata modernog kancelarijskog prostora. Razvoj poslovnog centra na prostoru nekadašnje fabrike “Zmaj” u Zemunu podrazumeva faznu realizaciju i izgradnju ukupno pet objekata. Investitor veruje da će izuzetna infrastruktura i povezanost ove lokacije u Zemunu, smeštene između autoputa (Bul. Arsenija Čarnojevića) i brze pruge ka Novom Sadu, učiniti AFI City Zmaj centrom poslovnih događanja.

Trenutnim projektom obuhvaćena je prva faza, koja podrazumeva dva petospratna objekta (Pr+4+Ps), sa oko 2.600 kvadrata korisnog prostora po spratu. Poslovni prostor je otvorenog tipa, i sa podrazumevanom fleksibilnošću pri organizaciji i podeli prostora po potrebama klijenata. Objekti imaju ventilisane fasade od kompozitnih panela, sa akcentovanim ulaznim delom, i staklenom zid zavesom na povučenom spratu. Poseban kvalitet čitavom ambijentu daje očuvan dvostruki drvored više decenija starih platana, koji ispred objekta formiraju zelenu aveniju sa brojnim klupama za okupljanje i odmor zaposlenih.

Od pogodnosti zakupci u ovom centru imaće brojne prateće sadržaje uključujući stoni tenis, teretanu na otvorenom, šah tablu na otvorenom, punjače za električne automobile i bicikle, ali i više maloprodajnih i ugostiteljskih lokala u prizemlju objekta. Zgrade nemaju podzemne etaže, ali poseduju veliki otvoreni parking sa čak 472 parking mesta. Kompleks ima i svoje isključenje na autoput, a nalazi se na samo 100 metara od železničke stanice Zemun sa više gradskih i međugradskih linija, što AFI City Zmaj čini lakše i brže dostupnim.

Otvaranjem prva dva objekta izgradnja kompleksa AFI City Zmaj nije završena. Kao što smo napomenuli, kompleks bi trebalo da obuhvata ukupno pet objekata, a u skladu sa potrebama tržišta u narednoj fazi planirana je izgradnja još tri zgrade.

Total
0
Shares