A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Završena prva faza kompleksa “Green Escape”

Završena prva faza kompleksa "Green Escape"U decembru 2020. godine kompanija IMEL Group započela je radove na višefaznom projektu poslovnog kompleksa “Green Escape” u bloku 51 na Novom Beogradu. Blok 51 nalazi se na Bežanijskoj kosi, tik uz autoput i nedaleko od Bežanijske petlje, a prva faza realizacije je nedavno završena otvaranjem prvog objekta u kompleksu površine 13.814 kvadrata. Multifunkcionalni kompleks će pored dominantne poslovne namene posedovati i hotel, poslovne apartmane, kao i lokale za druge uslužne i komercijalne delatnosti. Dok se polako useljavaju prvi zakupci u izgrađeni objekat, još uvek ima slobodnog kancelarijskog prostora na trećem, četvrtom i petom spratu. Paralelno teče i priprema projektne dokumentacije za drugu fazu, objekat K2, koja se očekuje tokom 2023. godine.

Izgrađeni objekat (K3) karakteriše moderna fasada sa dominantnim ulaznim portalom duple spratne visine i velikim staklenim površinama sa otvarajućim prozorskim krilima. Ukupna površina ovog objekta je 13.814 m2, od čega 9.961 m2 pripada nadzemnom delu i 3.853 m2 na dve podzemne etaže sa ukupno 128 parking mesta (2Po+P+4+Ps). Poslovni prostor namenjen je tržištu uz fleksibilni raspon od 505-1.580 m2, dok se u prizemlju nalaze maloprodajni lokali za izdavanje sa raznim mogućnostima, namenjeni restoranu, salonu, izložbenom ili prodajnom prostoru i sl.

Druga faza, koja će otpočeti naredne godine, podrazumeva izgradnju nešto većeg objekta (K2) ukupne povrsine 24.543m2, sa planiranih 218 parking mesta, gde pored poslovnog prostora kao kompatibilna namena postoji mogućnost izgradnje i hotela sa 4 zvezdice. Investitor IMEL Group ostavlja potencijalnim klijentima opcije zakupa kao i prodaje dela ili celog objekta/faze. Izgradnja drugog objekta (K2) planirano je da traje 18 meseci od početka gradnje.

Nakon završetka planirane druge faze, kompleks predviđa treći i najveći objekat (K1), koji će se prostirati paralelno sa autoputem, okvirne ukupne povrsine 29.000 kvadrata i velikom podzemnom garažom sa oko 300 parking mesta.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje i prodaju poslovnog kompleksa “Green Escape” je vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe.

Total
0
Shares