A perfect balance of exhilarating flexiblity and the effortless simplicity of the Code Supply Co. WordPress themes.

Novosti Kreativne Industrije
dark mode light mode Search Menu

Tradicionalna prolećna aukcijska izložba ARTE galerije

Datum objave:07.06.2022

Pročitano:308 puta

Datum održavanja:

09.06.2022 – 21.06.2022

Lokacija: Beograd

Galerija ARTE od 9. do 21. juna predstavlja 16. po redu aukcijsku izložbu umetničkih dela, koja broji neke od najuglednijih jugoslovenskih i srpskih umetnika.

 

Izlagačku sezonu pred letnji smiraj ARTE galerija tradicionalno ispraća prolećnom aukcijskom izložbom, koja za brojnu publiku predstavlja omiljeni događaju u kulturnom kalendaru. Na četiri lokacije u Beogradu, Andrićev Venac 4, Andrićev venac 12, Kralja Milana 3 i Svetogorska 29, posetioci će moći da pogledaju skoro dve stotine slika, skulptura i radova na papiru, koja čine pregled jugoslovenske i srpske umetnosti XX veka.

Poseban kuriozitet ove izložbe čine tri rada, između ostalih slika Paje Jovanovića Ženski akt sa ogledalom iz 1915. godine.

Postavka će biti otvorena od 9. do 21. juna, a radno vreme galerije ARTE je od 10 do 20 časova radnim danima isubotom, i od 10 do 18 časova nedeljom.

Za sve one koji nisu u mogućnosti da posete izložbu, galerija ARTE omogućila je priliku da pogledate radove onlajn na portalu aukcije.arte.rs na kome se svi zainteresovani mogu registrovati za učešće u onlajn aukciji.

vrh strane

Total
0
Shares